شاید با شنیدن نام پاندا، یادتون به انیمیشن پاندای کنگفوکار بیفته. اما این دفعه با یه الگوریتم به همین نام کار داریم که به اندازه پاندای کنگفوکار پرتلاش و البته خطرناکه. بریم ببینیم چیکار میکنه؟؟؟ در مقالات قبل درباره الگوریتم کبوتر ، الگوریتم پنگوئن و مرغ مگس خوار خواندیم. ببینیم چه خبره…
الگوریتم پاندای گوگل برای اولین بار در فوریه 2011 به عنوان بخشی از گوگل برای از بین بردن تاکتیک های SEO کلاه سیاه و اسپم وب سایت ها راه اندازی شد. در آن زمان ، کاربران در مورد افزایش “مزارع تولید محتوا” شکایت می کردند. با به روزرسانی الگوریتم پاندا محتواهای بی کیفیت جای خود را به محتواهایی دادند که نیاز کاربران را برطرف کنند.
در واقع كاهش كیفیت نتایج جستجوی Google باعث به وجود آمدن پاندا شد.گوگل برای اینکه نتایج موتور جستجوی خود را منظم کند، همچنین برای نظارت بر محتواها و جریمه کردن محتواهای بی ارزش الگوریتم سئو پاندا را معرفی کرد.
الگوریتم پاندای گوگل چگونه به وجود آمد؟
در سال 2010 شرکت گوگل دچار بحران بزرگی شد. این مشکل به دلیل وجود سایت های بی کیفیت و بی محتوا بود که برای بهبود سئو سایت از کلمات کلیدی زیاد استفاده می کردند. از آنجایی که معیار اصلی گوگل رضایت کاربران بود، اما با به وجود آمدن سایت های بی کیفیت، رضایت کاربران کاهش پیدا کرد. در همین زمان بود که یکی از روزنامه های مشهور دنیا مطلبی را درباره بحران در گوگل چاپ کرد. این موضوعات باعث شد گوگل احساس خطر کند.
برای حل این مشکل گوگل الگوریتم پاندا را معرفی کرد. با این کار محتواهای بی کیفیت حذف شدند و بار دیگر گوگل توانست رضایت کاربران را به دست آورد. در این وضعیت روش های سئو داخلی نیز تغییر کرد. ببینیم مهم ترین موارد مهم برای این الگوریتم چیست.
الگوریتم پاندا بر چه اساسی شما را جریمه می کند؟
1. اگر محتوای شما کپی باشد
اصلی ترین وظیفه الگوریتم پاندای گوگل این است که این الگوریتم محتوا های کپی شده را بررسی می کند. اگر این الگوریتم تشخیص دهد که یک محتوا تکراری است، به آن محتوای تکراری امتیازی نخواهد داد. حتی مطالب مشابه نیز می توانند شامل جریمه پاندا شوند.
2. اگر محتوای بی کیفیت تولید کنید
این پاندای کنگفوکار به محتواهای بی کیفیت هم حساس است. برای اینکه از این موضوع در امان باشید باید محتوایی تولید کنید که مورد توجه کاربران و مخاطبان باشد تا کاربران به سایر سایت ها مراجعه نکنند. اگر کاربر بعد از کلیک کردن روی محتوای مورد نظر به صفحه اشتباهی هدایت می شود یا با صفحه ی خالی روبه رو شود باز هم گوگل این موارد را نیز تشخیص داده و رتبه سایت را کاهش می دهد.
3. بلاک شدن سایت توسط کاربران
برای مثال وجود تبلیغات زیاد در یک سایت باعث دلزدگی کاربران ، بلاک و مسدود شدن سایت می شود. هر چیزی که باعث شود کاربر بالافاصله سایت شما را ترک کند برای پاندا هشدار به حساب می آید. از آنجایی که این پاندای گوگولی با هیچ کس شوخی ندارد پس شما را جریمه خواهد کرد.
4. محتوای کم
تولید محتوای با کیفیت از فاکتور های اصلی گوگل برای رتبه بندی سایت ها است. صفحات با مطالب کم به سایت لطمه می زند چون نمی تواند رضایت کاربران را به دست آورد. در نتیجه این سایت ها توسط این الگوریتم حذف می شود. بهتر است مطالب کامل، طولانی و البته باکیفیت منتشر کنید.
پاندا به محتوای با کیفیت بالا اهمیت می دهد. محتوای ارزشمند عملکرد سایت ها را افزایش می دهد. برای اینکه پاندا شما رو دوس داشته باشه کیفیت و منحصر به فرد بودن مطالب خود را افزایش دهید.
پاندا به دنبال اطلاعات کاملاً منحصر به فردی است که ارزش فوق العاده ای برای کاربران داشته باشد. شاید به ظاهر ساده باشد اما همین نکته ساده نقطه شروع موفقیت شما در سئو است. به این فکر کنید که چه چیزی وب سایت شما را نسبت به سایت ها متفاوت می کند. اصول پاندا همیشه وجود دارد؛ درنتیجه این الگوریتم همیشه مهم است. برای آموزش سئو یکی از نکات مهم سئو الگوریتم هاست.