ایمیل مارکتینگ به عنوان یکی از قوی‌ترین ابزارهای بازاریابی، امکان برقراری ارتباط با مشتریان و جذب مشتریان جدید را فراهم می‌آورد. با این حال، ساخت ایمیل مارکتینگ جذاب و موثر یکی از چالش‌های اصلی در این حوزه می‌باشد. در این مقاله به شما آموزش داده خواهد شد که چگونه با استفاده از بهترین روش‌های ایمیل مارکتینگ، یک ایمیل بازاریابی جذاب و موثر بسازید. به علاوه، نکاتی برای طراحی ایمیل بازاریابی و استفاده از قالب‌هایی جذاب و متنوع، به همراه راهکارهایی برای جذب و نگه‌داری مشتریان را برایتان خواهیم گفت.

ایمیل مارکتینگ (Email Marketing) با گذشت نیم قرن از عمرش، هنوز هم یکی از بهترین و موثرترین روش‌های بازاریابی دیجیتال برای صاحبان ایده و کسب و کار است. وابستگی بالای مشاغل به اینترنت نیز عامل اصلی برای جدی‌تر گرفتن بازاریابی ایمیلی است.

طبق آمار، به ازای هر 1 دلار که برای بازاریابی ایمیلی خرج می‌شود، به طور متوسط 42 دلار به دست می‌آید. درنتیجه با جدی گرفتن این روش می‌توانید سود قابل توجهی برای کسب و کار خود به دست آورید. در این مقاله ببینیم راه های ساخت ایمیل مارکتینگ رایگان چیست؟ چیکار کنیم که ایمیل های بیشتری جمع آوری کنیم؟

نکته اول اینکه فقط ایمیل‌هایی را متناسب با نیاز کاربران ارسال می‌کنید. قرار نیست مخاطبان را کلافه کنید.

اگر محتوا و یا محصول جدیدی در سایت بارگذاری شده است، با دادن ایمیل می‌توانید کاربران را مجدداً به سایت بازگردانید.

آیا هر ایمیلی برای کاربران جذاب است؟ آیا آن‌ها به محض دریافت ایمیل تبلیغاتی، فوراً آن را باز و بر روی لینک آن کلیک می‌کنند؟ اصلا ورود به بحث بازاریابی ایمیلی چه مراحلی دارد؟

ایمیل مارکتینگ به تکنیک‌های خاصی نیاز دارد تا به نتیجه برسد. کاربران هر ایمیلی را باز نمی‌کنند. حتی برخی هم ایمیل‌های دریافتی را به قسمت اسپم می‌فرستند. پس باید یاد بگیرید این استراتژی را چگونه اجرا کنید تا تلاشتان به نتیجه برسد.

اهداف ایمیل مارکتینگ

بازاریابی ایمیلی به طور عمده 3 هدف را در هر پروژه دنبال می‌کند که در آموزش ایمیل مارکتینگ 2021 به آن می‌پردازیم:

  1. تبادل (فروش محصول و خدمات)

با کمک بازاریابی ایمیلی شما می‌توانید گستره‌ای از محصولات یا خدمات خود را به مشتری برسانید.

  1. آگاهی از برند

نکته جالب ایمیل مارکتینگ امکان ارتباط مستقیم با شخص مشتری است.

  1. افزایش وفاداری مشتری

بازاریابی مبتنی بر ایمیل ابزار مناسبی برای ساختن مشتریان وفادار است.

 ایجاد و ساخت ایمیل مارکتینگ، بررسی روش‌های جمع‌آوری ایمیل و ساخت فهرست مشترکین، بایدها و نبایدهای استفاده از لینک لغو اشتراک (Unsubscribe) و معرفی کلیدواژه ها و شاخص‌های موفقیت ایمیل مارکتینگ از اهداف ایم مقاله است.

ساخت ایمیل مارکتینگ رایگان
اهداف ایمیل مارکتینگ

ساخت فهرست ایمیل مشترکین (Subscribers List)

گام اول داشتن لیستی از مخاطبان است. اگر پیش از این ایمیل مارکتینگ را شروع کرده‌اید، طبق آمارها در هر سال به‌طور میانگین، حدود 22% از تعداد مشترکین فهرست ایمیل‌های شما کاسته می‌شود و این یک مسئله طبیعی است، زیرا افراد با جابجایی از یک شرکت به شرکت دیگر، آدرس ایمیل خود را تغییر می‌دهند، اشتراک خود را لغو می‌کنند (unsubscribe می‌کنند)، یا اصلاً ایمیل‌ها را بازگشایی نمی‌کنند. درنتیجه، شما همواره باید به فکر افزایش لیست ایمیل‌های خود باشید تا این کاهش طبیعی جبران شود.

روش‌های جمع‌آوری ایمیل کاربران در سایت

روش‌های مختلفی برای جمع‌آوری آدرس ایمیل کاربران وجود دارد. ابتدا باید از آن ها درخواست کنید و درواقع از آن ها برای ارسال ایمیل‌های تجاری کسب اجازه کنید؛ زیرا در بعضی کشورها قوانینی مبنی بر رضایت مشتریان برای ارسال ایمیل‌های تبلیغاتی وجود دارد. در ایران چنین قانونی به‌طور رسمی گریبانگیر کسب‌وکارها نمی‌شود، اما ارسال ایمیل بدون کسب اجازه، وجهه برند شما را در ذهن مخاطب مخدوش می کند و حس ورود به فضای شخصی او بدون کسب اجازه به وی منتقل می‌شود.

به این نکته توجه داشته باشید که به هیچ عنوان لیست ایمیل از شرکت های دیگر خریداری یا اجاره نکنید، همچنین از لیست ایمیل سایر وب‌سایت ها، دایرکتوری‌ها و سیستم های جمع‌آوری ایمیل نیز استفاده نکنید؛ زیرا ارسال ایمیل به این آدرس ها بدون کسب اجازه از صاحبان ایمیل‌ها است. لحظه‌ای خودتان را جای کاربرانتان بگذارید، آیا به ایمیل‌هایی که بدون ثبت‌نام شما برایتان ارسال می‌شود توجه و اطمینان می‌کنید؟

برای جمع‌آوری ایمیل‌ها عجله نکنید و لیست خود را به مرور زمان از طریق روش های زیر گسترش دهید:

به مشتریان فرصت های متعددی برای ثبت‌نام دهید!

فرم ثبت ایمیل برای عضویت در خبرنامه وبسایتتان را در صفحات مختلف آن قرار دهید. قرار دادن این فرم ها در نوار کناری یا نوار اصلی، کاربر را جذب نمی‌کند، اما قرار دادن یک فرم یا لینک ثبت‌نام در انتهای هر پست وبلاگ، کار هوشمندانه ای است؛ زیرا کاربران پس از خواندن آن پست می‌توانند به مفید بودن محتوای وب‌سایت و همچنین محتوای ارسالی از طریق ایمیل‌ها اطمینان حاصل کنند. می توانید در انتهای هر پست، حتماً گزینه اشتراک یا فوروارد به دوستان را قرار دهید. حتماً فرم عضویت را در صفحه “درباره ما” قرار دهید، زیرا بازدیدکنندگانی که به این صفحه مراجعه می‌کنند، به کسب‌وکار شما علاقه‌مند شده‌اند درنتیجه، بهترین فرصت برای دریافت ایمیل این افراد است.

از عبارت های جذاب برای دریافت ایمیل استفاده کنید!

به جای استفاده از عبارت های معمول مانند “در خبرنامه ما عضو شوید” یا “آدرس ایمیل خود را وارد کنید”، از عبارت های جذاب تری مانند “اگر می‌خواهید اولین نفری باشید که از اخبار جدید مطلع می‌شوید، اینجا را کلیک کنید و عضو خبرنامه ما شوید” برای تشویق بازدیدکنندگان به وارد کردن آدرس ایمیلشان استفاده کنید.

با ارائه هدیه، کاربران را به ثبت ایمیل تشویق کنید!

برای تشویق کاربران به عضویت در خبرنامه شما، از پیشنهاد های ویژه ای مانند تخفیف ها و جشنواره های فصلی، ارائه خدمات رایگان و هدایای ویژه استفاده کنید. به‌عنوان مثال؛ قسمتی از مقاله را در وب‌سایت خود قرار دهید و از آن‌ها بخواهید برای دانلود رایگان مقاله، عضو خبرنامه شوند یا ایمیلشان را در اختیار شما قرار دهند تا مقاله را برای آن‌ها ارسال کنید. اگر کسب‌وکار شما امکان ارسال تخفیف ها و پیشنهادهای ویژه از طریق ایمیل را دارد، می توانید برای تشویق بازدیدکنندگان به عضویت، به آن‌ها مژده دریافت این خبرها از طریق ایمیل را بدهید.

طراحی و ساخت ایمیل مارکتینگ رایگان برای کسب و کارها
برای ساخت ایمیل مارکتینگ یکی از راه ها این است که مشتریان را به معرفی سایت شما به دوستان شان تشویق کنید

مشتریان را به معرفی سایت شما به دوستان شان تشویق کنید

از کاربران خود بخواهید سایت شمارا از طریق ایمیل‌های جذابی که برای آن ها ارسال می‌کنید، به دوستانشان معرفی کنند و در ازای عضویت دوستانشان در سایت شما، کد تخفیف دریافت کنند.

از شبکه های اجتماعی استفاده کنید

به‌عنوان مثال، یک فرم ثبت‌نام در صفحه کاری فیسبوک خود ایجاد کنید یا قسمتی از یک ویدئوی آموزشی جذاب را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کنید و از کابران خود بخواهید که برای دریافت فایل کامل آن، آدرس ایمیل خود را برای شما ارسال کنند.

از طریق کارت ویزیت تان ایمیل دریافت کنید

از مشتریان خود، افرادی که با شما تماس می‌گیرند، یا هنگام معرفی خود به آن‌ها از طریق کارت ویزیتتان، درخواست کنید که آدرس ایمیلشان را در اختیار شما قرار دهند و به لیست شما بپیوندند.

در فرم خرید آنلاین درخواست اختیاری ایمیل داشته باشید

در فرم خرید آنلاین، نواری برای وارد کردن آدرس ایمیل (به‌صورت اختیاری) قرار دهید.

در صفحه فرود یا لندینگ پیج تان ایمیل دریافت کنید

در تبلیغات آنلاین، لینکی برای ثبت‌نام قرار دهید و کاربران را به صفحه فرود (Landing Page) خود هدایت کنید.

استفاده از pop-up (زیاد توضیه نمی شود!)

استفاده از Pop-up (پنجره هایی که در هنگام حضور کاربر در وبسایت به‌طور خودکار باز می شوند؛ البته این روش، روش خوشایندی برای بازدیدکنندگان نیست و تجربه کاربری (UX) وب‌سایت شمارا تحت تاثیر قرار می‌دهد.

در رویداد و نمایشگاه های بازاریابی شرکت کنید

در رخداد های بازاریابی و نمایشگاه های تجاری شرکت کرده و از طریق دفترچه ثبت‌نام در خبرنامه به جمع‌آوری ایمیل بپردازید یا بعد از هر مکالمه و ملاقات در این رویدادها، ایمیل مراجعین خود را دریافت کنید.

برگزاری مسابقه آنلاین (کاملا رایگان)

برگزاری مسابقه آنلاین رایگان در وب‌سایت بطوریکه بازدیدکنندگان فقط از طریق ثبت‌نام بتوانند در این بازی شرکت کنند و درنتیجه از این طریق به آدرس ایمیل بسیاری از بازدیدکنندگان دسترسی پیدا می‌کنید. همچنین می‌توانید این مسابقه را در شبکه های اجتماعی نیز تبلیغ کنید.

پس از جمع آوری ایمیل‌ها باید به فکر محتوای ایمیل‌های ارسالی به مشترکین (Subscribers) باشید زیرا مهم‌ترین فاکتور در ادامه مسیر ایمیل مارکتینگ، محتوایی است که مخاطبان شما از طریق ایمیل دریافت می کنند. می توانید ابتدا با یک خوشامدگویی دوستانه شروع کنید و سپس در مورد محصولات یا خدمات خود اطلاعاتی را ارائه دهید. در این مرحله می‌توانید از مخاطب جدید خود در مورد علایقش و فرکانس دریافت ایمیل‌ها (روزانه یا ماهانه) سوال کنید و درنتیجه با ارائه آنچه مورد نیاز مشتری است، مشتری را به برند خود وفادار کنید.

اگر برای کسب‌وکار خود از راهکاری برای تکمیل لیست مشترکین استفاده کرده‌اید که در این جلسه به آن اشاره ای نشده است، در نظرات آن را با ما به اشتراک بگذارید.

امکان لغو اشتراک (Unsubscribe)

در طی فرآیند ایمیل مارکتینگ، فراموش نکنید که به هر دلیلی ممکن است یک کاربر، دیگر تمایلی به دریافت ایمیل‌های شما نداشته باشد و شما باید به مخاطب خود احترام بگذارید و امکان لغو اشتراک ایمیل را در نظر بگیرید تا هر زمان که کاربران اراده کنند بتوانند از لیست شما خارج شوند. لینک لغو اشتراک را به‌صورتی که در معرض دید باشد، در قسمت بالا یا پایین هر ایمیل قرار دهید و اطمینان حاصل کنید که روند لغو اشتراک ساده و آسان و به‌دوراز پیچیدگی باشد. کاربر نباید برای لغو عضویت فرآیندی طولانی را طی کند زیرا لحظه‌ای که او به هر دلیلی تصمیم به توقف ارسال ایمیل‌ها گرفته است، نشانه‌ای از نارضایتی او از برند شما به چشم می‌خورد و طولانی کردن روند لغو عضویت، ممکن است این نارضایتی را در وی تشدید و بازگرداندن وی در آینده را مشکل‌تر کند.

در صورت قرار ندادن لینک لغو عضویت Unsubscribe، کاربران برای متوقف کردن ایمیل‌ها، مجبور به Spam کردن ایمیل‌های شما می‌شوند و این کار به‌شدت به اعتبار کسب‌وکار شما آسیب می‌رساند، زیرا شمارا به‌عنوان مزاحم کاربر شناسایی می‌کنند. درنتیجه، از پنهان کردن دکمه لغو اشتراک اجتناب کنید.

شاخص‌های موفقیت و آشنایی با Terminology ایمیل مارکتینگ

هنگام برنامه‌ریزی هر کمپین ایمیل مارکتینگ، ابتدا باید اهداف خود را مشخص کنید. بعد از اجرای کمپین ایمیل مارکتینگ، برای اطمینان از صحت عملکرد آن باید شاخص‌هایی را بررسی کنید و در صورت نیاز نقاط قوت خود را شناسایی و تقویت کنید و نقاط ضعف خود را بهبود ببخشید. برای دانستن آنچه باید اندازه‌گیری کنید، به آگاهی کامل از این شاخص‌های کلیدی عملکرد (Key Performance Indicator یا KPI) نیاز دارید.

نرخ بازگشایی یا (Open Rate (OR ایمیل

این شاخص، درصد تعداد دریافت‌کنندگانی که ایمیل را باز می‌کنند نسبت به تعداد کل دریافت‌کنندگان ایمیل را بیان می‌کند؛ اما باید به این نکته توجه داشت که این نرخ خیلی دقیق نیست؛ زیرا بعضی از اپراتورهای ایمیل مانند Hotmail، هنگامی‌که کاربران صندوق ورودی خود را مرور می‌کنند، ایمیل‌ها را به‌صورت خودکار باز می‌کنند و به‌طور غیرواقعی باعث افزایش نرخ بازگشایی می‌شوند. علاوه بر این، باز شدن ایمیل به معنی مطالعه آن توسط کاربر یا درگیر شدن او با محتوای ارسالی شما نیست. درواقع بالا بودن نرخ بازگشایی به معنای موفقیت در گام ابتدایی ایمیل مارکتینگ است و باعث سهولت طی گام‌های بعدی می‌شود و پایین بودن آن به معنی کم بودن پتانسیل ایمیل مارکتینگ شماست.

نرخ کلیک یا (Click-through Rate (CTR ایمیل

نرخ کلیک بیانگر درصدی از دریافت‌کنندگان است که بر روی لینک موجود در ایمیل کلیک می‌کنند. اگر این نرخ، عدد بالایی باشد، نشان‌دهنده محتوای خوب و تأثیرگذار شماست که باعث جذب مشتری شده است. 

نرخ همگرایی یا (Conversion Rate (CR در بازاریابی ایمیلی

نرخ همگرایی در هر کسب‌وکار و همچنین در هر بخش از عملیات بازاریابی معنایی متفاوتی دارد اما مفهوم کلی آن، نرخ محقق شدن هدف نهایی یک عملیات است. در فروش معنای نرخ همگرایی، تکمیل فرآیند خرید توسط مشتری است. در یک بازی آنلاین ممکن است رسیدن کاربر به مرحله مشخصی مبنای تعریف نرخ همگرایی باشد. نرخ همگرایی در یک کمپین تبلیغاتی ممکن است بر اساس ثبت‌نام کاربر در وب‌سایت و در یک کمپین دیگر، دنبال کردن کسب‌وکار شما در اینستاگرام تعریف شود.

در ایمیل مارکتینگ، منظور از نرخ همگرایی، نسبت تعداد اقدام نهایی که از کاربران می‌خواهید به تعداد کل کسانی که ایمیل به آن‌ها ارسال شده است تعریف می‌شود. این اقدام می‌تواند عضویت در خبرنامه، دانلود اپلیکیشن، دانلود یک مقاله، کلیک برای خرید محصول جدید شما و … باشد. نرخ کلیک درواقع، درصدی از دریافت‌کنندگان ایمیل است که پس از باز کردن ایمیل شما و کلیک روی لینک مربوطه، اقدام موردنظر شمارا انجام داده‌اند.

نرخ بازگشت سرمایه یا (Return on Investment (ROI

برای محاسبه این نرخ باید از این فرمول استفاده کنید:

 100* ( سرمایه‌گذاری روی ایمیل‌ها /(سرمایه‌گذاری روی ایمیل‌ها – فروش حاصل از ایمیل‌ها )

هرچه این نرخ، عدد بالاتری داشته باشد، نشان‌دهنده بهینه بودن فرآیند ایمیل مارکتینگ و بالا بودن بازده آن برای کسب‌وکار شماست. مدیران ارشد هر سازمان معمولاً به این شاخص علاقه‌مندی نشان می‌دهند و اگر می‌خواهید گزارشی از فعالیت‌های ایمیلی خود به مدیرتان ارائه دهید، این مهم‌ترین شاخص خواهد بود.

نرخ لغو اشتراک یا (Unsubscribe Rate (UR

تعداد دریافت‌کنندگانی که روی لینک لغو اشتراک کلیک کرده و از فهرست مشترکین شما خارج‌شده‌اند نسبت به تعداد کل افرادی که ایمیل دریافت کرده‌اند. همان‌طور که در بالا توضیح داده شد، لینک لغو اشتراک باید به‌وضوح مشخص باشد و تنها با یک کلیک و به‌سادگی انجام شود. اگرچه بالا بودن نرخ لغو اشتراک نامطلوب است اما بهتر از بالا بودن نرخ شکایت اسپم است.

چگونه ایمیل مارکتینگ بسازیم؟
چگونه ایمیل مارکتینگ بسازیم؟

نرخ شکایت اسپم  یا Spam Complaint Rate

تعداد دریافت‌کنندگانی که ایمیل‌های شما را spam می‌کنند نسبت به تعداد کل دریافت‌کنندگان ایمیل است. واضح است که نرخ بالای این عدد مطلوب نیست. این نرخ لزوماً به معنای نامناسب بودن محتوای ایمیل‌های شما نیست، بلکه بسیاری از مشتریان بدون باز کردن و خواندن ایمیل‌ها، تنها به‌عنوان راهی کوتاه برای Unsubscribe کردن، از Spam کردن استفاده می‌کنند.

نرخ پرش یا Bounce Rate در ایمیل

این نرخ پرش، تعداد ایمیل‌های غیرقابل تحویل نسبت به تعداد کل ایمیل‌های ارسالی است و به دودسته سخت و نرم (hard & soft) تقسیم می‌شود. در دسته اول، آدرس ایمیل اشتباه است که این آدرس‌ها باید فوراً از لیست حذف شود. دسته دوم به دلیل مشکلات موقتی مانند پر بودن صندوق ورودی یا خاموش بودن سرور، اتفاق می‌افتد.

نرخ تحویل یا Delivery Rate

این نرخ، تعداد ایمیل‌های تحویل داده‌شده تقسیم بر تعداد ایمیل‌های ارسال شده است و نشان‌دهنده میزان کیفیت و کارایی لیست ایمیل‌های شماست.

نرخ رشد فهرست یا List Growth

میزان افزایش تعداد مشترکین (Subscribers) از روش‌های مختلفی که در بالا به آن‌ها اشاره شد؛ زیرا به‌صورت طبیعی، از تعداد مشترکین به‌تدریج کاسته می‌شود و شما همواره باید در حال گسترش لیست ایمیل خود باشید. سعی کنید این نرخ را همواره بزرگ‌تر از صفر نگاه دارید و اجازه ندهید نرخ ریزش مخاطبان بیشتر از نرخ افزایش آن‌ها باشد.

شاخص‌های میانی ایمیل مارکتینگ

برخی شاخص‌ها مستقیماً به ایمیل مارکتینگ مربوط نیستند، بلکه نتایجی در مورد جنبه‌های کلی‌تری از کسب‌وکار هستند که میزان اثرگذاری ایمیل مارکتینگ در آن‌ها را بررسی می‌کنیم. این شاخص‌ها عبارتند از:

ترافیک سایت یا Site Traffic

ایمیل‌ها اغلب از طریق موبایل باز می‌شوند ولی دریافت‌کننده ممکن است از طریق کامپیوتر یا دستگاهی دیگر آن ایمیل‌ها را باز و سپس به وب‌سایت شما مراجعه کنند. پس از ارسال ایمیل، میزان افزایش ترافیک وب‌سایت را در نظر بگیرید. بااینکه روش دقیقی برای اندازه‌گیری نیست اما نشان‌دهنده عملکرد کلی ایمیل‌ها ارسالی است.

زمان حضور در وب‌سایت یا Time on Site

زمان دقیقی که دریافت‌کننده ایمیل پس از کلیک روی لینک موجود در ایمیل در وب‌سایت شما می‌گذراند.

میانگین زمان قبل از خرید یا Average Time Before Purchasing

مدت‌زمانی که بین دریافت ایمیل و خرید نهایی طی می‌شود را زمان میانگین قبل از خرید می‌گویند که می‌تواند بین چند ماه تا یک سال نیز طول بکشد.

مقدار فروش کل یا Total Sales

اگر از یک کمپین ایمیلی برای افزایش فروش بخشی از محصولات خود استفاده کرده‌اید، فقط فروش آیتم‌هایی که در ایمیل‌ها ذکرشده را حساب نکنید بلکه، کل فروش آیتم‌های دیگر که در وب‌سایت موجود است و مشتری پس از کلیک روی لینک موجود در ایمیل، اقدام به خرید آن‌ها می‌کند را نیز اندازه‌گیری کنید؛ که آن را فروش کل می‌نامند.

صرفه‌جویی در هزینه یا Cost Savings

میزان هزینه‌هایی که در ایمیل مارکتینگ نسبت به استفاده از دیگر کانال‌ها و کمپین‌ها صرفه‌جویی می‌شود. از جلسه اول به خاطر دارید که ایمیل مارکتینگ یکی از ارزان‌ترین راهکارهای بازاریابی دیجیتال است.

قبل از ارسال تست کنید

قبل از ارسال ایمیل به کاربران، از طریق بخش تست کردن نرم افزار، ایمیل خود را تست کنید. در این صورت اگر مشکلی در ایمیل تبلیغاتی باشد، از آن مطمئن می‌شوید.

بعد از برطرف کردن مشکل آن را ارسال می‌کنید. با اموزش ایمیل مارکتینگ و پشت سرگذاشتن این مرحله میزان بازدهی ایمیل خود را تا حد زیادی بالا می‌برید.

این روزها به دلیل وجود انواع پلتفرم‌های خدمات ایمیل مارکتینگ و ابزارهای گوناگون، بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ هیچ‌گاه تا این حد مقرون به صرفه نبوده است. جالب است بدانید که 49% مخاطبان خبرنامه ها تمایل دارند که هفته‌ای یک ایمیل تبلیغاتی از برند مورد علاقه خود دریافت کنند. پس اگر شما هنوز هم در کسب و کار خود ارسال خبرنامه را شروع نکرده‌اید، از همین لحظه شروع کنید. فراموش نکنید که یادگیری آموزش ایمیل مارکتینگ یک امر پیوسته است و برای حرفه‌ای بودن، باید همیشه به روز باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *