9 دلیل بالابودن نرخ پرش یا Bounce Rate

آنچه در این مقاله می خوانید

نرخ پرش یا Bounce Rate

نرخ پرش به معنای ساده یعنی اینکه کاربر بعد از ورود به سایت شما خیلی زود خارج شود. اگر نمی خواهید وب سایت شما نرخ پرش بالایی داشته باشد، پس باید نکات زیر را یاد بگیرید. ما بر اساس تجربه نکاتی را برای شما نوشتیم که به کاهش نرخ پرش کمک می کند.

نرخ پرش چیست؟

نرخ پرش یا Bounce Rate چیست؟

بانس ریت، درصدی از بازدیدکنندگانی را نشان می دهد که وب سایت شما را خیلی زود ترک می کنند؛ “برگشت” به نتایج جستجو یا مراجعه به وب سایت های دیگر پس از مشاهده تنها یک صفحه در سایت شما.

13 دلیل که باعث می شود نرخ پرش یا Bounce Rate بالایی داشته باشید:

1.بارگیری صفحه اگر کند باشد

گوگل بر سرعت سایت تاکید دارد. یک صفحه که به آرامی بارگیری می شود می تواند مشکل جدی برای سایت ایجاد کند. کاربر با این شرایط تجربه خوبی از سایت نخواهد داشت؛ اگر بارگیری صفحه بیش از چند ثاتیه طول بکشد کاربر خیلی زود آن صفحه را ترک می کند.

سرعت سایت را می توانید به کمک GTmetrix و Google PageSpeed ​​Insights بهبود دهید.

2.اگر محتوای شما جذاب و باکیفیت نباشد

محتوای جذابی بنویسید که منحصر به فرد باشد . تولید کننده محتوا از اینکه مطلبی بنویسد و خوانده شود لذت می برد. این هدف یک وبسایت است که زمانی که کاربر 2 دقیقه یا بیشتر در یک صفحه حضور داشته باشد، سیگنال مثبتی به سمت گوگل فرستاده می شود که نشان می دهد صفحه شما با درخواست جستجو مرتبط است.

3.اشتباه در نوشتن عنوان، تگ و متا

عنوان، تگ و متا را دقیق بنویسید . از خودتان بپرسید محتوایی که نوشتین عنوان، تگ و متای دقیقی دارد؟ اگر این موارد را درست ننویسید بازدیدکنندگان به سایت شما وارد می شوند و خیلی زود خارج خواهند شد.

محتوای صفحه خود را بررسی کنید و برچسب عنوان و متا توضیحات را متناسب با آن تنظیم کنید.

4.صفحات خالی یا دارای خطای فنی 404

صفحات خالی یا دارای خطای فنی 404 را حذف کنید . این صفحات به درستی بارگیری نمی شوند و نرخ پرش را بالا می برند. در Search Console می توانید این موارد را بررسی کنید. این صفحات موجب از دست دادن رتبه می شود؛ پس هر چه سریعتر آنها را رفع کنید.

5.لینک اشتباه از وبسایت های دیگر

وقتی که میخواهید از سایر صفحات لینک بگیرید باید به انکرتکست توجه کنید. لینک اشتباه یعنی فرستادن کاربر به صفحات اشتباه و نتیجه آن بالارفتن نرخ پرش است.

6.وبسایت های تک صفحه ای

صفحه فرود و لندینگ پیج را ایجاد کنید. صفحات هدف و لندینگ پیج را به درستی با توجه به کلمات کلیدی هدف ایجاد کنید. وبسایت های با تک صفحه معمولا نرخ پرش بالایی دارند.

7.UX بد یا ناخوشایند


آیا وبسایت تان را با تبلیغات ، نظرسنجی های پاپ آپ و دکمه های اشتراک ایمیل بمباران می کنید؟ اشتباه بیش از حد هرکدام از این موارد می تواند خاطره بدی را در ذهن کاربر ایجاد کند.

ویژگی های سنگین CTA مانند این ممکن است برای تیم بازاریابی و فروش مقاومت نداشته باشد ، اما استفاده بیش از حد از آنها می تواند بازدیدکننده را به سمت تپه ها سوق دهد.

Core Web Vital های Google همه چیز را در مورد تجربه کاربر بررسی و براساس آن عوامل رتبه بندی می کنند. پس باید تلاش کنید بازدیدکننده از بودن در سایت شما لذت ببرد.

نتیجه یک بررسی در سال 2018 نشان داد که تقریبا یک چهارم وبسایت ها برای موبایل مناسب نیستند. این موضوع می تواند باعث افزایش نرخ پرش شود چون بسیاری از کاربران از طریق تلفن همراه وبسایت شما را بررسی می کنند. در نتیجه وبسایت را برای موبایل با سرعت بارگیری بالا بهینه کنید.

8.مناسب نبودن صفحه برای موبایل

با استفاده از ابزار رایگان Google Test My Site می توانید صفحات غیرمجاز برای موبایل را در مقیاس مشخص بررسی کنید.

همچنین می توانید مشکلات موبایل را در Search Console و Lighthouse چک کنید.

باید اطمینان حاصل کنید که سایت شما در قالب های دسک تاپ ، تبلت و موبایل قابل دسترسی باشد.

9.عدم اعتماد کاربر به وبسایت

محتوای بی کیفیت یا طراحی های نامناسب می تواند کاربر را دلزده کند. در این صورت به دلیل نبودن طولانی مدت در وبسایت و خروج کاربر از سایت شما نرخ پرش بالا می رود.

کاهش نرخ پرش یا Bounce Rate

موارد زیر میتواند کمک کند:

  • متن خود را با در صفحه ای خوانا بنویسید.
  • تصاویر مناسب اضافه کنید.
  • از جملات کوتاه استفاده کنید.
  • از طراحی خوب و تمیز استفاده کنید.
  • با تبلیغات زیاد سایت را بمباران نکنید.
  • H1 باید با عنوانی که در Google می خوانند مطابقت داشته باشد.
  • اگر این یک سایت تجارت الکترونیکی است ، یک عکس باید با شرح مطابقت داشته باشد.
  • مطمئن شوید که بنرهای تبلیغاتی محتوای شما را بی ارزش نمی کنند.
  • به افراد کمک کنید تا به جایی که می خواهند سریعتر برسند. یعنی لینک های مناسب ایجاد کنید.

نرخ پرش یکی از مهم ترین نکات برای بهبود سئو و بهینه سازی سایت است. باید صفحاتی که نرخ پرش بالایی دارند را بهبود ببخشید.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *