جلوگیری از اسپم شدن ایمیل های ارسالی سایت با ساده ترین روش ها

آنچه در این مقاله می خوانید

جلوگیری از اسپم شدن ایمیل های ارسالی سایت


ارسال ایمیل‌های اسپم به دلیل ایجاد اذیت و مزاحمت برای گیرندگان آن، همیشه یکی از مشکلات اساسی در ارتباط با ایمیل‌های تبلیغاتی بوده است. با توجه به تعداد بالایی از ایمیل‌های اسپم در ایمیل‌باکس‌های گیرندگان، این ایمیل‌ها برای کاربران آزاردهنده و بی‌اهمیت می‌باشند. علاوه بر آن، ارسال ایمیل‌های اسپم می‌تواند به شما خسارت جبران‌ناپذیری بزند و باعث افت نام و برند شرکت شما در بازار شود. در این مقاله، به بررسی اصول کاربردی و راه‌های جلوگیری از ارسال ایمیل‌های اسپم پرداخته و راهکارهای مناسب برای ارسال ایمیل‌های موثر و خارج از خطر اسپم را برای شما به سادگی توضیح خواهیم داد.

اسپم شدن ایمیل‌های ارسالی از سمت سایت، مشکل بزرگی است که هر مدیر وب‌سایت می‌تواند با آن مواجه شود. فرقی نمی‌کند که هدف از ارسال آن ایمیل، ایمیل مارکتینگ بوده یا تنها یک ایمیل اعلان به کاربری بوده است که خرید خود را باموفقیت به ثبت رسانده است. قرار گرفتن ایمیل‌ها در پوشه Spam کاربران موجب می‌شود که فاصله مخاطب شما با محتوایی که تصمیم داشتید در ایمیل به اون نشان دهید، چندین برابر شود. از همه بدتر اینکه قرار گرفتن ایمیل‌های سایت در پوشه اسپم، تاثیر منفی زیادی بر روی اعتبار سایت شما دارد. این مسئله حتی ممکن است بر روی چهره برند شما نیز، اثر منفی بگذارد. از همه این‌ها که بگذریم، ایمیل‌های اسپم، هیچ اعلانی را به سیستم عامل ارسال نمی‌کنند. این مسائل موجب می‌شود که احتمال دیده شدن ایمیل‌های ارسالی از سایت، بسیار کاهش یابد. در این مقاله ازمدیر مارکت، تصمیم داریم به بررسی این مسئله بپردازیم، که چه مواردی موجب می‌شود که ایمیل‌های ارسالی از طریق سایت به عنوان ایمیل اسپم شناخته شوند و برای برطرف کردن این مسئله باید چه کارهایی انجام دهیم. درباره ایمیل مارکتینگ در مقالات قبل خوانده ایم برای دانستن اطلاعات کافی درباره جلوگیری از اسپم شدن ایمیل های ارسالی سایت تا انتهای این نوشته با ما همراه باشید.

ایمیل اسپم (Spam) چیست؟

حتما با مفهوم ایمیل اسپم آشنا هستید، اما ذکر توضیحات بیشتر خالی از لطف نخواهد بود. ایمیل اسپم، به ایمیلی گفته می‌شود که دارای محتوای مخرب و یا غیرمفید باشد. از طرفی اگر کاربر بنابر هر دلیلی، مایل به دریافت ایمیل شما نباشد، باز هم ایمیل شما در دسته ایمیل‌های Spam قرار می‌گیرد. در گذشته برای تشخیص ایمیل‌های اسپم، از فیلترهای مختلفی استفاده می‌شد که به برخی کلمات یا داده‌ها حساس بودند و با مشاهده آن کلمه یا داده خاص، ایمیل به جای قرار گرفتن در مسیر Inbox، در پوشه Spam قرار می‌گرفت. اما امروزه الگوریتم‌ها روی کار آمده‌اند و فرآیند شناسایی ایمیل‌های اسپم، بسیار هوشمندانه‌تر و حساس‌تر از گذشته پیگیری می‌شود. در ادامه به بررسی این مسئله می‌پردازیم که چه چیزی باعث شده ایمیل‌های ارسالی شما به پوشه Spam مخاطبانتان برود و نتوانید تعامل درستی از طریق ایمیل با کاربران سایت خود داشته باشید.

جلوگیری از اسپم شدن ایمیل های ارسالی سایت
چرا ایمیل‌های سایت اسپم می‌شود؟

چرا ایمیل‌های سایت من اسپم می‌شود؟

معمولا بیشتر مدیران سایت‌ها از دو طریق متوجه اسپم شدن ایمیل‌های ارسالی وب‌سایتشان می‌شوند. در اکثر موارد، مدیر سایت با تست و بررسی شرایط مختلف، اقدام به ارسال ایمیل‌های تستی می‌کند و از این مسئله پیش از همه باخبر می‌شود. در برخی موارد که مدیر سایت شخصا این موضوع را تست و بررسی نمی‌کند، کاربران سایت این مسئله را به اطلاع او می‌رسانند. پس از این اتفاق، یک سوال مهم در ذهن ادمین سایت شکل می‌گیرد. چرا ایمیل‌های سایت من اسپم می‌شود؟ متاسفانه این موضوع پاسخ روشنی ندارد. اگر ایمیل‌های سایت شما به پوشه Spam می‌روند، باید مواردی که در ادامه عنوان کرده‌ایم را بررسی کنید و پس از آن به دنبال راه حل باشید.

کاربر تمایلی به دریافت ایمیل‌های شما ندارد!

شاید بتوان این مسئله را اصلی‌ترین دلیل اسپم شدن ایمیل‌های ارسالی از سمت شما دانست. یکی از رایج‌ترین اشتباهاتی که متاسفانه گاها به وسیله برخی مدیران سایت‌ها رقم می‌خورد، خرید بانک ایمیل است. تنها کافیست که عبارت “بانک ایمیل” را در اینترنت جستجو کنید. در نتایج گوگل می‌توانید ده‌ها سایت را ببینید که لیست‌های مختلفی از ایمیل‌ها تهیه کرده‌اند و با عناوینی همچون: بانک ایمیل فروشندگان موبایل، لیست ایمیل فروشندگان لوازم آرایش و بسیاری از عناوین دیگر به فروش می‌رسانند. حتی اگر به مسائلی همچون صحت و درستی این ایمیل‌ها نپردازیم و فرض کنیم که این لیست ایمیل، واقعا لیستی از مخاطبان هدف ماست، آیا افراد حاضر در این لیست، مایل به دریافت ایمیل ما هستند؟ جواب ساده است، قطعا نه! همانگونه که در تعریف اسپم عنوان کردیم، برقراری هرگونه ارتباط با افرادی که مایل به ارتباط با ما نیستند، نوعی اسپم محسوب می‌شود. فرقی نمی‌کند که راه ارتباطی شما ایمیل، پیامک یا تماس تلفنی باشد. بنابراین در وحله اول، به هیچ وجه سعی نکنید که از طریق اینگونه لیست‌ها اقدام به ارتباط با برخی کاربران نمایید. موضوع دوم به جذابیت ایمیل باز می‌گردد. گاها کاربر با دریافت ایمیل‌های شما موافقت کرده، اما ایمیل‌های ارسالی از طرف شما از جذابیت بصری و محتوایی کافی برخوردار نیست. همین مسئله موجب می‌شود که کاربر پس از مدتی به ایمیل‌های ارسالی از طرف شما بی‌توجهی کند و بر همین اساس، برخی کلاینت‌های ایمیل همچون Gmail، ایمیل‌های شما را به جای Inbox، به پوشه Spam ببرند. در این شرایط با وجود اینکه کاربر مایل به دریافت ایمیل‌های شما بوده است، وجود برخی ضعف‌ها موجب می‌شود که ایمیل‌های ارسالی شما به پوشه Spam بروند.

استفاده از عنوان‌های دروغین و زرد

اصلی‌ترین مشخصه‌ی هر ایمیل، عنوان آن است. عنوان ایمیل، پیش از مواردی همچون متن ایمیل و یا آدرس فرستنده به کاربر نشان داده می‌شود و دارای فونت بزرگ‌تر و رنگ تیره‌تری است. این مسئله در ابتدای دوران ایمیل مارکتینگ، موجب شده بود که بسیاری از سایت‌ها شروع به ارسال ایمیل‌هایی با عناوینی دروغین و جعلی کنند. این کار حتی تا چند سال گذشته نیز در ایران دیده می‌شد. ایمیل‌هایی با عناوینی همچون:

  • کد تخفیف 100% به شما اختصاص گرفت!
  • همین الان رایگان دریافت کنید!
  • برنده یک موبایل از برند X شده‌اید!

ایمیل‌هایی که همگی با استفاده از عناوینی دروغین و عباراتی زرد، تصمیم به جذب کاربر برای باز کردن ایمیل‌ها داشتند. ایمیل‌هایی که همگی با یک علامت تعجب در انتهای عنوان، به دست ما می‌رسیدند. شرکت‌های بزرگ توسعه دهنده سرویس‌های ایمیل، همچون گوگل و Yahoo، که دیدند کاربران به شدت از این مسئله ناراحت هستند، برای برخورد با اینگونه سایت‌ها دست‌به‌کار شدند. در اولین گام، لیستی از عباراتی شکل گرفت که معمولا در ایمیل‌هایی با عناوین دروغین مورد استفاده قرار می‌گرفت. ایمیل‌های گسترده‌ای که شامل این عبارات بودند، مستقیما به پوشه اسپم می‌رفتند. اما امروزه الگوریتم‌ها آمدند و کار بسیار پیچیده‌تر از قبل شده و کسانی که از عناوین زرد استفاده می‌کنند، به راحتی تشخیص داده می‌شوند. پیشنهاد می‌کنیم که بسیار بیشتر از گذشته به عناوین ایمیل‌های خود دقت کنید.

مشکوک بودن ایمیل فرستنده

یکی دیگر از مواردی که باید به آن دقت شود، ایمیلی است که در جایگاه ایمیل فرستنده قرار می‌گیرد. آدرس فرستند ایمیل، اعتبار ایمیل را تعیین می‌کند. به دو آدرس ایمیل زیر دقت کنید:

dhf31gg3rgr4rg6eg4@mailsender.com

mailer@modiremarket.com

به نظر شما کدام آدرس فرستنده رسمیت بیشتری دارد؟ قاعدتا آدرس ایمیلی که از بخش‌های معنادار تشکیل شده و از نام دامنه شرکت اصلی بهره می‌برد. گاها دیده می‌شود که برخی مدیران سایت‌ها اقدام به تهیه سرویس‌های ایمیل می‌کنند و بدون کم‌ترین تلاشی برای بهینه سازی نام ایمیل فرستنده و اتصال آن به دامنه خود، اقدام به ارسال ایمیل‌های گسترده می‌کنند. خب مسلما این کار نتیجه‌ای به جز هدررفت سرمایه ندارد! چرا انقدر بین شماره‌های رند و شماره‌های معمولی تفاوت قیمت وجود دارد؟ دلیل مشخص است. چراکه کاربران به آدرس‌های مشخص و رند و قابل درک، توجه بیشتری می‌کنند. در صورتی که ایمیل فرستنده شما شما یک عبارت غیرمرتبط یا بی‌معنا باشد، شانس ایمیل‌های ارسالی شما برای رفتن به پوشه Spam، به شدت افزایش می‌یابد.

عدم درج لینک لغو عضویت ایمیل

شاید فکرش را نکرده باشید، اما کلاینت‌های ایمیل به شدت به این مسئله حساس هستند. در میان سایت‌های خارجی، درج لینک لغو عضویت ایمیل یک قانون است! بررسی لینک‌های لغو عضویت دریافت ایمیل، یکی از مواردیست که الگوریتم‌های بررسی ایمیل، به آن توجه ویژه‌ای دارند. با وجود اینکه امروزه حتی در صورت عدم درج لینک لغو عضویت، کاربران همچنان به این امکان دسترسی دارند، اما چرا باید این مسئله حائز اهمیت باشد؟ جواب ساده است. رعایت قوانین نشان می‌دهد که شما تا چه اندازه به اصول اخلاقی پایبند هستید و آیا به حریم خصوصی کاربر خود به اندازه کافی احترام می‌گذارید یا خیر. با درج لینک لغو عضویت، شما به سرویس‌های ارائه دهنده ایمیل نشان می‌دهید که به حق انتخاب کاربران خود اهمیت می‌دهید و به آنان اجازه می‌دهید که در هر زمان از دریافت ایمیل‌های شما جلوگیری کنند.

وجود لینک و یا فایل ضمیمه (Attachment) مشکوک در ایمیل

پس از همه گیر شدن استفاده از ایمیل، مثل همیشه عده‌ای تصمیم به سوءاستفاده از این سرویس، جهت رسیدن به خواسته‌های خود گرفتند. در ابتدا هکرها فایل‌های مخرب خود را مستقیما در ایمیل‌ها قرار می‌دادند و با ترغیب کاربران به روش‌های گوناگون، آن‌ها را مجبور به نصب باج‌افزارهای خود می‌نمودند. اما امروزه این کارها بیشتر از طریق لینک‌ها صورت می‌گیرد. از همین رو الگوریتم‌های بررسی ایمیل، بسیار سخت گیرانه‌تر از قبل به بررسی لینک‌ها و فایل‌های ضمیمه موجود در ایمیل‌ها می‌پردازند. این مسئله به‌خاطر حفظ امنیت کاربران فعال در بستر اینترنت است و یکی از مشکلاتیست که اقدامات نامناسب برخی افراد، برای کاربران حاضر در اینترنت ایجاد کردند.  

مساله ای مهم که در طی این سال‌ها با آن مواجه شدیم، دقت شدید ربات‌های بررسی ایمیل، به لینک‌های کوتاه است. توجه داشته باشید که استفاده از لینک‌های کوتاه، به دلیل تفاوت آدرس اولیه با URL نهایی، احتمال انتقال ایمیل‌های شما به پوشه Spam را به شدت افزایش می‌دهند.

موارد گفته شده از اصلی‌ترین دلایل انتقال ایمیل‌های سایت شما به پوشه اسپم است. برخی موارد دیگر همچون اضافه کردن کد java script به قالب ایمیل، عدم درج آدرس کسب و کار در انتهای ایمیل و… نیز وجود دارند که امروزه بسیار کمتر از قبل رخ می‌دهند .

اسپم شدن ایمیل های ارسالی
اسپم شدن ایمیل های ارسالی

روش‌های جلوگیری از اسپم شدن ایمیل‌های سایت

اکنون که با رایج ترین دلایل اسپم شدن ایمیل‌های ارسالی سایت آشنا شدید، میخواهیم ببینیم با چه روش‌هایی می‌توانیم از وقوع این اتفاق جلوگیری کنیم و

مخاطبین سایتمان، ایمیل‌های ارسالی از سمت سایت ما را در Inbox خود دریافت کنند.

از یک هاست مطمئن با IP معتبر استفاده کنید.

این موضوع بسیار ساده و بسیار بااهمیت است. امروزه اکثر ارائه دهندگان سرویس‌های میزبانی، سرویس‌هایی تحت عنوان هاست اشتراکی دارند. در این نوع میزبانی، چندین سایت در حال استفاده از یک سرور مشترک هستند و در نتیجه IP سرور مشترکی دارند. همین موضوع موجب می‌شود که اقدامات یک سایت، بر سابقه IP سرور تاثیر بگذارد. به همین علت پیشنهاد می‌کنیم که از سرویس دهندگانی، خدمات میزبانی خود را تهیه کنید که نظارت دقیقی بر سرورهای خود دارند و هرگونه عملکرد نامناسب مشتریان خود را در نظر می‌گیرند. بررسی پیشینه یک شرکت هاستینگ و نظرات کاربران راجع به آن شرکت، یکی از بهترین معیارها برای تهیه سرویس مناسب است.

از کاربرانتان بخواهید عضو خبرنامه شما شوند.

همانقدر که دریافت پیام‌های ناخواسته از افراد ناشناس آزاردهنده است، دریافت پیام از شرکت‌ها و مخاطبانی که دوستشان داریم، لذت بخش است. سعی کنید برای تهیه یک لیست ایمیل باارزش، وقت بگذارید و با تهیه محتوای مناسب و ارائه پیشنهادات جذاب و واقعی، کاری کنید که مخاطبانتان در خبرنامه شما عضو شوند. این کار نشانه احترام به قدرت انتخاب مشتری است و باعث می‌شود که ایمیل‌های شما مستقیما به Inbox کاربر برود و تا جای امکان دور از پوشه اسپم باقی بماند.

لیست دریافت کنندگان ایمیل خود را مرتبا بروزرسانی کنید.

شاید با خود بگویید این کار چه اهمیتی دارد؟ در جواب این سوال باید گفت که یکی از اصلی‌ترین مسائلی که موجب می‌شود ایمیل‌های شما مقصدی جز پوشه اسپم پیدا نکنند، نرخ تعامل پایین است. مسلما ایمیلی که چندین ماه است چک نشده، یا ایمیلی که کاربر آن دیگر تصمیم به استفاده از آن ندارد، چیزی جز نرخ تعامل پایین برای شما به ارمغان نمی‌آورد، چراکه کاربری وجود ندارد که ایمیل شما را باز کند! اما راه چاره چیست؟ برای بررسی و پیدا کردن ایمیل‌های رها شده، می‌توانید از سرویس‌های مختلف بسیاری کمک بگیرید. تقریبا می‌توان گفت که اکثر ارائه دهنگان خدمات ایمیل مارکتینگ، امکانی را ارئه می‌دهند که از روی سوابق ایمیل‌های ارسالی شما و یا سایر شرکت‌های مشابه، لیست ایمیل‌های رها شده را استخراج می‌کنند. اکثر این خدمات همراه با هزینه هستند، اما ما در این مقاله یک جایگزین رایگان به شما پیشنهاد می‌کنیم. همچون همیشه گوگل ابزاری رایگان را در اختیار مدیران سایت‌ها گذاشته که به کمک آن می‌توانید نرخ تعامل، آمار ایمیل‌های ارسالی و همچنین ایمیل‌های غیرفعال لیست ایمیل خود را پیدا کنید. در آموزشی مجزا به نحوه اتصال Google Postmaster به سایت خود و بررسی داده‌های آن پرداخته‌ایم که از طریق کلیک بر روی لینک زیر، می‌توانید این مقاله را مشاهده کنید. نحوه اتصال Google Postmaster به سایت و بررسی اطلاعات ایمیل

با کاربران خود مثل یک دوست صمیمی برخورد کنید!

با بهترین دوست خود به چه شکل برخورد می‌کنید؟ آیا با دادن وعده‌های دروغین، از او درخواست‌های مختلفی می‌کنید یا همواره در عین رفاقت، بهترین‌ها را برای اون می‌خواهید؟ یکی از بزرگترین اصول کسب و کار الکترونیک، بر رابطه یک شرکت با کاربرانش تمرکز دارد. طبق این اصل، از آنجایی که رابطه کاربران با شرکت‌های آنلاین همواره از راه دور صورت می‌گیرد و ارتباط فیزیکی بین دو طرف ضعیف است، جلب اعتماد کاربر بسیار سخت‌تر خواهد بود. حال در نظر بگیرید که شما در پی افزایش فروش خود تصمیم دارید که یک کمپین فروش برگذار کنید و این کمپین را با استفاده از ایمیل، به کاربران خود اطلاع دهید. در زمان پیاده سازی ایمیل‌ها باید بسیار توجه داشته باشید که ضمن اشاره به خدمات و پیشنهادات ارائه شده در کمپین، از ارائه عناوین زرد و دروغین که ممکن است اعتبار مجموعه شما را لکه‌دار کند، بپرهیزید. حتما شما هم ایمیل‌هایی را با عنوان «تا 90% تخفیف در جشنواره …» را دریافت کرده‌اید. در بیشتر موارد با مراجعه به صفحه جشنواره، مشاهده می‌کنیم که شرکت برگذار کننده‌ی کمپین با استفاده از عنوان ایمیل، تنها قصد کشاندن کاربران به صفحه لندینگ جشنواره را داشته است! این مسئله تنها موجب می‌شود که یک شرکت از چشم کاربران بیفتد و اعتبار خود را از دست بدهد. بنابر این همانطور که گفتیم، با کاربران خود، مثل یک دوست صمیمی و باصداقت برخورد کنید.

امکان لغو عضویت خبرنامه را برای کاربران خود فراهم کنید.

هیچ موقع فکر نکنید که با حذف امکان «لغو عضویت» از انتهای ایمیل، می‌توانید بر کاربران غلبه کرده و آنان را مجبور به مشاهده ایمیل‌های خود کنید. بد نیست بدانید که اگر یک کاربر تنها یکی از ایمیل‌های شما را به صورت دستی به پوشه Spam انتقال دهد، از این پس کلیه ایمیل‌های شما به همین پوشه خواهند رفت. با حذف امکان لغو عضویت از ایمیل‌های ارسالی خود، کاری می‌کنید که کاربران خودشان دست به کار شوند و ایمیل‌های شما را به عنوان یک ایمیل Spam نشانه گذاری کنند. اما فکر می‌کنید نتیجه این کار چیست؟ با این کار کلاینت‌های ایمیل بر روی IP سرور شما حساس می‌شوند. از این پس ایمیل‌های ارسالی شما با حساسیت بسیار بیشتری به وسیله ربات‌ها بررسی خواهد شد. همچنین حتی ممکن است، افرادی که مایل به دیدن ایمیل‌های شما بودند را هم از دست بدهید. به‌جای این کار بهتر است که از ادبیات مناسب و اصول مارکتینگ کمک گرفته و متنی را در انتهای ایمیل (فوتر) خود درج کنید. به عنوان مثاله به نمونه پایین توجه کنید.  

کاربر گرامی، شما این ایمیل را به دلیل عضویت در خبرنامه سایت “X” دریافت کرده‌اید. همواره تلاش کرده‌ایم که با بهترین مطالب همراه شما باشیم؛ اما اگر فکر می‌کنید که دیگر مایل به دریافت اطلاعیه‌ها نیستید، می‌توانید با کلیک بر روی این لینک، عضویت خود را لغو کنید.

اکنون تنها کافیست عبارت «این لینک» را هایپرلینک کرده و به بخش مدیریت ایمیل‌های خبرنامه لینک دهید.

روش های جلوگیری از اسپم شدن ایمیل های ارسالی
Delete Spam Key For Removing Unwanted Emails

اصول فنی نگارش محتوای ایمیل را رعایت کنید.

همان‌طور که نوشتن یک نامه دارای اصول خاصی است، نوشتن یک ایمیل نیز قواعد خود را دارد. برای داشتن یک چک لیست مناسب، موارد فنی که باید در زمان نوشتن یک ایمیل به‌خاطر داشته باشید را در ادامه ارائه کرده‌ایم:

  • عدم استفاده از تصاویر زیاد
  • استفاده صحیح از کدهای HTML و CSS
  • عدم استفاده از فیلم و یا فایل Flash در محتوای ایمیل
  • ارائه یک نسخه متنی در کنار نسخه HTML
  • عدم ارسال ایمیل‌های بسیار طولانی
  • توجه به ظاهر صحیح ایمیل در موبایل و دسکتاپ
  • عدم استفاده از کدهای Javascript
  • پیشگیری از اضافه کردن فایل‌های ضمیمه‌ی زیاد به ایمیل

موارد ذکرشده از مهم‌ترین موارد فنی هستند که در طی این سال‌ها با آن‌ها روبه‌رو شدیم. رعایت این نکات در کنار سایر موارد ذکرشده، موجب می‌شود که شانس اسپم شدن ایمیل‌های ارسالی از سمت شما به شدت کاهش یابد.

استفاده دائم از پروتکل SMTP

شاید بتوان پروتکل SMTP را محبوب‌ترین پروتکل ارسال ایمیل در میان کلاینت‌های مطرح جهان دانست. این پروتکل تحت امن‌ترین شرایط رمز گذاری است و بسیاری از شرکت‌های مطرح جهان ارسال ایمیل تحت این پروتکل را به صورت رایگان ارائه می‌دهند. دیگر همچون گذشته برای جلوگیری از اسپم شدن ایمیل‌های ارسالی نمی‌توان تنها به توابع PHP و PERL اعتماد کرد. در این شرایط پیشنهاد می‌کنیم که به‌طور مداوم از سرویس ارسال پستی SMTP استفاده کنید. پروتکل SMTP به شما کمک می‌کند تا ایمیل‌های ارسالی‌ سایت، بدون مشکل دریافت شوند. کاربران وردپرس هم که امروزه حجم زیادی از همراهان امروز نت افراز را تشکیل می‌دهند، برای استفاده از پروتکل SMTP می‌توانند از افزونه WP Mail SMTP استفاده کنند. این افزونه به صورت رایگان در مخزن وردپرس قرار گرفته و قابل استفاده است.

رکوردهای SPF، DKIM و DMARC را اضافه کنید.

رکوردهایی که به ناحیه‌ی دامنه خود اضافه می‌کنید، همچون مواردیست که به شناسنامه سایت شما اضافه می‌شوند. همان‌طور که با تولد هر فرزند، نام فرزند را در شناسنامه پدر ثبت می‌کنند، شما هم با ارائه هر امکان جدید، باید آن را به دامنه خود متصل کنید. گوگل می‌گوید، برای اینکه ایمیل‌های ارسالی شما احراز هویت شوند، لازم است که چندین رکورد در Domain Zone هاست و یا سرویس ایمیل شما ثبت شود. در ادامه به بررسی تمامی این رکوردها پرداخته‌ایم. SPF: این رکورد، دامنه‌ها و سرورهایی را مشخص می‌کند که به عنوان بخشی از سازمان شما، امکان ارسال ایمیل به کاربران را پیدا کرده‌اند. با تنظیم این رکورد می‌توانید ایمیل‌های ارسالی از طرف خود را احراز هویت کنید. DKIM: این رکورد یک امضای دیجیتال به هر یک از ایمیل‌های شما اضافه می‌کند که نشان دهنده هویت سازمان شماست. این امضا اختصاصا به سازمان شما تعلق دارد و در هیچ ایمیل دیگری قابل مشاهده نیست. DMARC: این رکورد کمی پیچیده‌تر از رکوردهای قبلی است. با ثبت این رکورد، به کلاینت‎‌های ایمیل می‌گویید که با ایمیل‌هایی که فاقد رکوردهای SPF و DKIM هستند، باید چگونه رفتار کند. این رکورد آخرین راه شما برای فرار از پوشه Spam است. ثبت رکوردهای SPF و DKIM، به صورت خودکار به‌وسیله تیم پشتیبان ارایه دهنده هاست برای شما صورت می‌گیرد و شما برای ثبت این دو رکورد، نیاز به انجام هیچ کاری نخواهید داشت. می‌توانید این دو رکورد را که ازنوع TXT هستند، با مراجعه به تنظیمات DNS خود در پنل کاربری دایرکت ادمین مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *