آیا به دنبال یادگیری طراحی وبسایت هستید؟ آیا می خواهید یک وبسایت زیبا و کارآمد بسازید؟ اگر پاسخ شما بله است، این دوره آموزشی طراحی وبسایت برای مبتدیان را به شکل کامل برای شما تهیه کرده ایم. این دوره شامل تمامی مفاهیم و اصول اساسی طراحی وبسایت است و به شما از صفر تا صد به طراحی وبسایت را آموزش می دهد. با این دوره، شما می توانید با استفاده از ابزارهای مختلف طراحی وبسایت، یک وبسایت حرفه ای و بدون نیاز به دانش فنی پیچیده بسازید. در این دوره آموزشی، به صورت کاملا عملی و با تمرینات متعدد، مهارت های لازم برای طراحی وبسایت را در کمترین زمان ممکن به دست خواهید آورد. آماده هستید؟ پس با ما همراه باشید و با یادگیری طراحی وبسایت مدیرمارکت، به دنیای دیجیتال وارد شوید.

سایت چیست؟ طراحی سایت چیست؟ پاسخ‌‌های متعددی برای این سوال وجود دارد. یکی از کامل ترین جواب ها برای این سؤال این است که «وب‌سایت نرم‌افزاری است که روی سرور اینترنتی نصب می‌شود و ازطریق دامنه دردسترس کاربر قرار می‌گیرد.» پس در طراحی سایت‌ها نرم‌افزار (مجموعه‌ای از کدها که عملکرد خاصی دارند)، دامنه (نام و آدرس اختصاصی هر سایت) و هاست (سرور) دارند.

طراحی سایت
دوره طراحی سایت

معمولا در طراحی وبسایت ها از پاراگراف ها ، ویدئو و تصاویر ، طرح های گرافیکی ،پیوند و یک قالب بندی کلی که اساس سایت را تشکیل میدهد.

WEB نام مشترک یک شبکه بین المللی است که زیر مجموعه ای از اینترنت است و متشکل از صفحات وب هست که می توان از طریق مرورگر یا موتور های جستجو مثل همین گوگل خودمون به انها دسترسی پیدا کرد.

طراحی سایت

وبسایت مثل یک کارمند ۲۴ ساعته که فروش انجام میده ، برندسازی میکنه ، سوالات مشتریان رو پاسخ میده ، انبار و سفارسات و مدیریت میکنه و .. هست!!

از وب سایت استفاده های خیلی زیادی میشه و بازاری بزرگ دارد! و دنیای رقابتی مخصوص خودشان رو دارند ، برای مثال در مرورگر گوگل روزانه به ۶ میلیارد جستجو جواب میدهد!!

و این جستجو ها سهم وبسایت ها هستن و بسیاری از مشتری ها توسط این جستجو ها به دست می آیند ،

مثلا وبسایت های فروشگاهی با ابزار های خودشون باعث میشوند که کاربر به راحتی محصول شمارو ببینه اطلاعاتشو بخونه ویژگی هاش رو بخونه و برای خرید تصمیم گیری کند.

فیلم و تصویر از محصولات بسیار کمک به رشد فروش و قدرت تصمیم گیری مشتری میکند و این یعنی پیروز شدن در عرصه رقابت.

همه مشاغل به سایت نیاز دارند چه مشاغل فروش محصول فیزیکی –  فروش خدماتی – آموزشی – تولید محصولات و .. باشد حتی میتوان از وبسایت کسب درامد کنید و وبسایت به هزاران قسمت کسب و کارتون کمگ میکنه که فقط لازمش اینه که نوع سایتی که میخواهید رو بدونید با ما همراه باشید تا به شما توضیح دهیم.

طراحی سایت
تفاوت‌های طراحی سایت استاتیک (ایستا) و داینامیک (پویا)

تفاوت‌های طراحی سایت استاتیک (ایستا) و داینامیک (پویا)

در ابتدا، سایت‌ها را با HTML می‌ساختند. html زبان نشانه‌گذاری برای نمایش اطلاعات است که بیس کلی سایت با آن ساخته می‌شود. html کافی نبود و برای اینکه بشود به سایت‌ها شمایل داد و صفحات را طراحی کرد CSS (مکمل html) درست شد. با همین دو می‌شود سایت‌های بسیار ابتدایی و ساده را نوشت. سایت‌هایی با صفحاتی اولیه که فقط می‌شود در آن اطلاعاتی را وارد کرد، همین. سایت‌ها و صفحات استاتیک یا ایستا دقیقا همین هستند: سایت‌هایی بروشورمانند.

سایت ایستا را مروگرها می‌توانند پردازش کنند. یعنی الزاما به پایگاه‌داده (سرور) نیازی نیست. درست برعکس سایت‌های داینامیک یا پویا، (سایت‌هایی مانند آمازون). سایت‌‌هایی که می‌شود در آن‌ها سفارش ثبت کرد، پول پرداخت کرد، حساب‌کاربری درست کرد، کامنت در آن نوشت و … . این سایت‌ها علاوه‌بر چیزهایی که کاربر می‌بیند (فرانت‌اند یا Client-side)، بک‌اند یا Server-side هم دارند.

هر فایلی که با پسوند html. باشه هم استاتیک نیست، چون ممکنه اون فایل توسط سرور و بصورت برنامه نویسی شده ایجاد شده باشد، پس دیگه حواستون باشه.
ولی معمولا بیشتر فایل هایی که به پسوند html. ختم میشن ، استاتیک هستند.

وب سایت دینامیک چیست؟

وب‌ سایت دینامیک همان‌طور که از نامش پیداست، دارای صفحاتی پویا است که با تغییر مداوم محتوا همراه است. این نوع وب‌ سایت‌ها برای راه‌اندازی و توسعه کسب‌وکارها کاربردی‌تر هستند و کاربران می‌توانند با آن‌ها تعامل داشته باشند. وب‌سایت‌های دینامیک به چیزی بیشتر از برنامه‌ نویسی سمت مشتری نیاز دارند. این سایت‌ها با زبان‌های برنامه‌ نویسی سمت سرور مانند JSP، JavaScript، asp، Coldfusion و php نوشته می‌شوند.

توجه کنید منطق ( یا اساس و پایه ) سایت های داینامیک خیلی سادس، کُلِش میشه این ( ذخیره داده ها در پایگاه داده از طریق یه شناسه منحصربفرد و گرفتن همون داده از پایگاه داده باز از طریق همون شناسه منحصربفرد ) همین و تمام.
برای مثال شما در اینستاگرام میخوای ثبت نام کنی، خب خیلی راحت نام کاربری یا ایمیل تون میشه همون شناسه منحصربفرد و وقتی خواستید وارد پروفایلتون شید خیلی راحت اطلاعات پروفایل شما بر اساس همون شناسه منحصربفرد از پایگاه داده گرفته میشه
در فروشگاه های اینترنتی از طریق همون شناسه منحصربفرد یا پایگاه داده قسمت سفارشات میگرده و هر اطلاعاتی درباره سفارش اون کاربر ( حالا میتونه ایمیل باشه یا نام کاربری یا یه ID یا هرچی ) وجود داشت میگیره و برای نمایش به کاربر اماده میکنه.

طراحی سایت در شیراز

نتیجه‌گیری

۱. وب‌سایت‌ها با صفحات استاتیک شروع کردند. اما پیشرفت های کامپیوترها و گسترش استفاده از اینترنت باعث شد سایت‌ها کاربردی‌تر و عملیاتی‌تر شوند.

۲. گرچه سایت‌های داینامیک جذابیت‌ها و مزایای بیشتری دارند و داشتن آن‌ها ارجح بر سایت‌های استاتیک است، شاید سایت ایستا جوابگوی نیاز شما از داشتن یک وب‌سایت باشد.

۳. اگر آموزش طراحی قالب وردپرس حرفه ای را گذرانده باشید، خودتان به‌راحتی می‌توانید صفحات و سایت استاتیک درست کنید و قطعا با کمی کمک حرفه‌ای و یک سرور می‌توانید از پس طراحی وب پویا هم بربیایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *