اهمیت موضوع سئو تکنیکال بر هیچ سئوکاری پوشیده نیست. همه سئوکاران از مبتدی تا حرفه ایی، هدف خاصی را دنبال می کنند؛ ایجاد ترافیک بیشتر و شناخته شدن توسط موتورهای جستجو برای کسب رتبه برتر در گوگل. دستیابی به این هدف با انجام یکسری تکنیک ها و استفاده از ابزار سئو امکانپذیر خواهد بود. پس تا پایان این مقاله با ما باشید تا با شناخت ابزارهای سئو تکنیکال و بکارگیری آن ها شانس خود را برای رسیدن به این هدف مهم بیشتر کنید.

ابزارهای سئو تکنیکال کدامند؟

1. Website Grader by HubSpot:

Website Grader by HubSpot؛ ابزار سئو تکنیکال

Website Grader ابزارآنلایی است که این امکان را به صاحبان و طراحان سایت می دهد که یک گزارش شخصی آنلاین از نحوه عملکرد سایت خود دریافت نمایند. شما پس از وارد کردن آدرس وب‌سایت و ایمیل خود، طی چند ثانیه ، امتیازی بین 0 تا 100 از طرف Website Grader کسب خواهید کرد. علاوه بر آن، ایمیلی هم دریافت خواهید کرد که جزئیات عملکرد وب‌سایتتان را بر اساس معیارهای کلیدی مانند عملکرد،امنیت،سئو و سهولت بازدید سایت از طریق مرورگرهای موبایل مشخص می نماید.

2. Google Search Console:

Google Search Console یکی از بهترین ابزارهای سئو تکنیکال است

یکی دیگر از ابزارهای رایگان سئو تکنیکال Google Search Console می باشد. این ابزار سرویسی است که توسط گوگل ارائه می شود و به شما کمک می کند که نه تنها عملکرد وبسایتتان را در نتایج جستجوی گوگل مشاهده و عیب یابی کنید بلکه نشان می دهد که سایت شما در نتایج جستجو به چه صورت دیده می شود. بوسیله این ابزار اطلاعاتی در مورد کلمات کلیدی و پرس و جوهایی که باعث ترافیک می شوند دریافت خواهید کرد.

3. Screaming Frog:

Screaming Frog از ابزارهای سئو تکنیکال است

Screaming Frog(اسکریمینگ فراگ) هم از ابزارهای پیشرفته سئو تکنیکال است. این ابزار در لینک‌ها، تصاویر، کد CSS و… وبسایت خزیده و به شما نشان می دهد که موتورهای جستجو هنگام خزش در سایت، به چه چیزی بر می‌خورند. این موضوع به شما کمک می‌کند که سایت را از منظر سئو مورد تحلیل و بررسی قرار دهید.

4. Google’s PageSpeed Insights:

Google’s PageSpeed Insights یکی از بهترین ابزارهای سئو تکنیکال است

یکی دیگر از ابزارهای سئو فنی که گوگل در اختیار سئوکاران قرار داده است ابزار Google’s PageSpeed Insights است. ابزار Google’s PageSpeed ​​Insights این امکان را برای شما فراهم می کند که سرعت یک صفحه خاص را در دستگاه های تلفن همراه و دسکتاپ تجزیه و تحلیل کنید. علاوه بر این، به شما نشان می دهد که چطور خطاها را برطرف کرده تا به بهبود سرعت و تجربه کاربر کمک کنید.

5. ابزار Google’s Mobile Friendly Testing:

ابزار سئو تکنیکال و Google’s Mobile Friendly Testing

گوگل از سال 2015 با بررسی نتایج جستجو به این نتیجه رسید که تعداد کاربران موبایلی در مقایسه با کاربران دسکتاپ روبه افزایش است. پس از آن با ارائه الگوریتم mobilegeddon، به وب سایت هایی که برای نمایش در صفحات موبایل بهینه شده اند، اهمیت بیشتری داد. با معرفی این الگوریتم، سایت های ریسپانسیو و mobile friendly، در جستجوهایی که با گوشی های موبایل و تبلت انجام می شوند، رتبه بهتری دریافت خواهند کرد.

6. Web Developer Toolbar:

ابزار سئو تکنیکال و Web Developer Toolbar

Web Developer یک پورت(افزونه) برای مرورگرهای وب می باشد که مبتنی بر موزیلا است. Web Developer ابزارهای ویرایش و اشکال زدایی را برای توسعه دهندگان وب فراهم می کند. سازگاری آن با Firefox، Flock و Seamonkey آزمایش شده است. یکی از کاربردهای اصلی این ابزار، شناسایی مشکلات مربوط به کد، مخصوصا کدهای جاوا اسکریپت در پیاده‌سازی منوها و رابط کاربری‌ است.

7. Responsinator:

Responsinator از ابزارهای سئو تکنیکال است

Responsinator یکی دیگر از ابزارهای سئو تکنیکال است که مشابه Google Mobile-Friendly Testing است، اما با چند تفاوت جزئی. این ابزار به شما نشان می دهد که صفحه وب شما در دستگاه های مختلف تلفن همراه و تبلت و همچنین در حالت های افقی و عمودی چگونه خواهد بود. این دستگاه ها شامل انواع مختلف آیفون، اندروید، آی پد و تبلت می شود. توجه داشته باشد که ابزارResponsinator، چگونگی رفع مشکل را به شما یاد نخواهد اما نمایش کاملی از ظاهر وب سایتتان را در همه دستگاه ها در اختیارتان قرار می دهد.

8. Siteliner:

Siteliner ابزاری برای سئو تکنیکال برای پیدا کردن محتوای تکراری

Siteliner ابزاری است که امکان پیدا کردن محتوای تکراری را به شما می دهد. برای این منظور ابتدا دامنه خود را وارد کنید. سپس این ابزار تا 250 صفحه را می خزد و در نهایت درصد محتوای تکراری وب سایت شما را نشان خواهد داد. علاوه بر این، به شما نشان خواهد داد که کدام صفحات دارای محتوای تکراری و درصد آنها چقدر است. سپس شما می توانید هر صفحه را بیشتر مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و تغییرات لازم را برای جلوگیری از محتوای تکراری زیاد انجام دهید.

9. GTMetrix:

GTMetrix  و سرعت وبسایت

GTMetrix وب‌سایتی است که گزارش کاملی درباره سرعت وب‌سایت به شما ارائه می‌دهد. GTMetrix پس از بررسی CSS ،JavaScript و سایر المان‌های سایت یکسری راه حل هایی پیشنهاد می‌دهد که شما می‌توانید با در پیش گرفتن این راه حل ها، سرعت وب‌سایتتان را تا حد مناسبی بالا ببرید.

10. SEO Browser:

SEO Browser و سئو تکنیکال

مرورگر سئو به شما اجازه می دهد که وب سایت خود را دقیقا از زاوایه دید موتورهای جستجو ببینید. بوسیله مرورگر سئو می توانید از آنچه که می خواهید به موتورهای جستجو منتقل کنید اطمینان خاطر داشته باشید. گاهی ممکن است موتورهای جستجو به یک مورد در سایت شما توجه نکنند؛ اینجاست کهSEO Browser به کمک شما می آید تا متوجه علت این موضوع شوید.

11. Barracuda Panguin:

Barracuda Panguin

Barracuda Panguin یکی دیگر از ابزار سئو تکنیکال است که شاید کمتر مورد استفاده قرار بگیرد. این ابزار با اتصال به اکانت Google Analytics سایت مورد نظر شما، وارد عمل میشود تا اطلاعات مورد نیاز را به دست آورد. هر زمانی که ترافیک سایت شما کاهش یافته یا شما قادر به دیدن سایت خود در نتایج جستجو نباشید، Barracuda Panguin بهترین انتخاب شما خواهد بود. به کمک Barracuda Panguin از هرگونه تغییر الگوریتمی که در طولانی مدت بر روی سایت شما تاثیرگذار باشد مطلع خواهید شد.

جمع بندی و سخن پایانی

دوستان گرامی!

هدف از گردآوری و انتشاراین مقاله آشنایی شما عزیزان با ابزارهای سئوتکنیکال بود. پیشنهاد میکنم با صرف زمانی کوتاه و خواندن این مقاله به دانشی کلی از ابزارهای سئوتکنیکال برسید.

امیدوارم قطره ایی به دریای دانش شما خوبان افزوده باشم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *