چگونه از گوگل ادسنس کسب درآمد کنیم؟

استفاده از گوگل ادسنس

گوگل اَدسِنس( Google AdSense ) یک برنامهٔ تبلیغاتی است که توسط گوگل ارائه‌شده است. یکی از سرویس‌های رایگان تبلیغاتی گوگل که به ناشران تبلیغ در Display Network اجازه می‌دهد تا تبلیغ‌های متنی، تصویری/بنری، ویدئویی یا هر نوع تبلیغ چند رسانه‌ای دیگر که با محتوا و مخاطبان سایتشان ارتباط دارد را بر روی وب‌سایتها قرار دهند. کسانی که وبگاه‌ها و نرم‌افزارهای موبایل دارند می‌توانند در این برنامه نام‌نویسی کنند تا روی وبگاه‌هایشان تبلیغات متنی، تصویری و ویدئویی فعّال شود. درآمدی که از این تبلیغات به دست می آید تحت مدیرت گوگل است که از روش‌های پرداخت به ازای کلیک یا پرداخت به ازای مشاهده محاسبه می‌شود.

در آمد از گوگل ادسنس

شاید تا به حال متوجه تبلیغات بنری یا ویدئویی در گوشه و کنار برخی سایت های انگلیسی زبان شده‌ باشید. اینها همان تبلیغات گوگل ادسنس هستند.

تبلیغات در ادسنس، به وسیله گوگل مدیریت می‌شود. کسب درآمد در گوگل ادسنس با دو روش CPM (پرداخت به ازای بازدیدکننده) و CTR (میانگین تعداد کلیک) امکان پذیر است. در اولین روش، بازدیدکنندگان وب‌سایت و در روش دوم، تعدادِ کلیک بر روی تبلیغ، به شما درآمد می دهند. هر دو روش در افزایش درآمد مؤثرند. بیشتر مدیران وب‌سایت‌ها به CPM علاقه بیشتری دارند، چون با تمرکز روی آن نه تنها ترافیک وب‌سایت خود را افزایش می‌دهند، بلکه رتبه سایت را در نتایج جستجو بهبود می‌بخشند.

درآمد حاصل از نمایش تبلیغات گوگل ادسنس یا از طریق چک یا با واریز اینترنتی به حسابی که در هنگام ثبت‌نام وارد کرده‌اید، پرداخت می‌شود. برای مثال در سه ماه ابتدایی سال 2014، گوگل مبلغ 3.4 میلیارد دلار از گوگل ادسنس درآمد داشت که تا انتهای سال 2014 این رقم به 13.6 میلیارد دلار رسید.

کسب درآمد از گوگل ادسنس را می‌توان در سه مرحله زیر خلاصه کرد:

  • یک وب‌سایت (به زبان غیر فارسی) راه‌اندازی کنید
  • ابا تولید محتوای جذاب و رعایت اصول سئو، بازدیدکننده و ترافیک جذب کنید.
  • در نهایت، با ثبت‌نام و قرار دادن تبلیغات گوگل ادسنس در سایت خود، درآمد کسب کنید.
در آمد از گوگل ادسنس

روش استفاده از گوگل اَدسِنس( Google AdSense )

ابتدا شما در سرویس گوگل ادسنس ثبت نام می کنید و بعد بر اساس موضوع و محتوای وب‌سایت شما، گوگل تعدادی تبلیغات مرتبط به وبسایت شما می‌دهد. تفاوت عمده گوگل ادوردز و گوگل ادسنس در نتیجه گیری سریع است. شما با تبلیغات در گوگل ادوردز نسبت به گوگل ادسنس، سریع‌تر به نتیجه ای که میخواهید می‌رسید.

روش درآمدزایی از طریق گوگل ادسنس :

CPM (پرداخت به ازای بازدیدکننده): باتوجه به تعداد بازدیدهای انجام شده از صفحات یا پست‌هاییکه در آن تبلیغی وجود دارد.

CTR (میانگین تعداد کلیک): بر اساس تعداد افرادی است که بر روی تبلیغ موجود کلیک کرده‌اند.

همان‌طور که می‌دانید، روش CPM، برای صاحبان وب‌سایت ارزش بیشتری دارد؛ زیرا با تمرکز بر روی آن نه تنها ترافیک وب‌سایت خود را افزایش می‌دهند، بلکه رتبه سایت خود در نتایج جستجو را نیز بهبود می‌بخشند. گوگل ادسنس در اواسط سال ۲۰۰۳ توسط گوگل راه‌اندازی شد و در حال حاضر یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های تبلیغاتی در اینترنت است. ادسنس فرصت خوبی برای مدیران و صاحبان وب‌سایت‌ها ایجاد می‌کند تا بتوانند از ترافیک موجود در وب‌سایت خود سود ببرند.

آیا Google AdSense یک عامل رتبه بندی جستجوی گوگل است؟

برخی افراد معتقدند AdSense یک عامل رتبه بندی جستجوی گوگل است و برخی دیگر اعتقاد دارند که تبلیغات هیچ ارتباطی با رتبه بندی ارگانیک ندارد. قبل از اینکه ادامه این مطلب رو بخونید؛ بگید شما چی فکر می کنید؟

AdSense یک محصول تبلیغاتی گوگل است که به شما این امکان را می دهد که از محتوای خود با نمایش تبلیغات هدفمند در وب سایت خود کسب درآمد کنند. هر زمان که کاربران این تبلیغات را مشاهده یا روی آن کلیک کنند، شما درآمد کسب می کنید.

آیا Google AdSense یک عامل رتبه بندی جستجوی گوگل است؟

ببینیم که تبلیغات با رتبه بندی ارگانیک ارتباط دارد یا خیر؟

ارسال ترافیک به صفحات دارای تبلیغاتی که توسط گوگل ارائه می شود، منافع گوگل را نیز به عنوان یک شرکت تامین می کند. در این وضعیت گوگل برای تامین منافع شرکت، ترافیک بیشتری را به سمت این سایت ها می فرستد.

ترافیک بیشتر به معنای کلیک و بازدید بیشتر است؛ این یعنی تبلیغ کنندگان Google از پرداخت هزینه برای تبلیغات بیشتر راضی هستند.

عده ای اعتقاد دارند که قرار دادن تبلیغات AdSense در یک صفحه تأثیر مثبتی بر رتبه بندی دارد، زیرا این تبلیغات برای گوگل و تبلیغ کنندگان آن سود دارد.

از آنجایی که گوگل بسیاری از خدمات خود را بهم مرتبط می داند ( مانند جستجوی ارگانیک، تبلیغات گوگل، و AdSense ) احتمالاً این گمانه زنی وجود دارد که آنها سیگنال هایی را بین یکدیگر به اشتراک می گذارند.

ادعای دیگری می گوید که استفاده از تبلیغات زیاد یا استفاده از آنها در مکان های نامناسب بر رتبه بندی تأثیر منفی می گذارد.

این نظریه از این واقعیت ناشی می شود که گوگل به تدریج بر صفحاتی که تجربه کاربری خوبی را ارائه می دهند تأکید بیشتری می کند.

شلوغ شدن یک صفحه با تبلیغات، تجربه کاربری ضعیفی را از طرق مختلفی ایجاد می کند که برای گوگل بسیار مهم است.

تبلیغات فراوان می تواند شناسایی محتوای اصلی را دشوار کند، صفحه را کندتر بارگذاری کند و باعث شود صفحه به اشتباه بارگذاری شود.

هر یک از اینها می تواند امتیاز تجربه صفحه سایت را کاهش دهد. به همین دلیل است که AdSense ممکن است به عنوان یک عامل رتبه بندی منفی مطرح شود.

Google تأیید می کند که AdSense بر موقعیت سایت در SERP ها تأثیر نمی گذارد. گوگل به شدت به آزادی بیان اعتقاد دارد؛ بنابراین دسترسی گسترده ای به محتوا در سراسر وب ارائه می دهد.

اگر در حال انجام یک تحلیل رقابتی SERP هستید و رقیب شما از AdSense استفاده می کند و شما اینکار را انجام نمی دهید، لازم نیست نگران باشید.

هیچ مشکلی برای قرار دادن تبلیغات در یک وب سایت وجود ندارد. اما روش های استفاده از آنها می تواند برای سئو مشکل ایجاد کند.

وقتی صحبت از قرار دادن تبلیغات به میان می‌آید، گوگل از صاحبان سایت می‌خواهد از استانداردهای بهتر تبلیغات پیروی کنند که در آن مکان‌های غیرقابل قبول تبلیغات در موبایل و دسکتاپ فهرست می‌شود.

علاوه بر این، مرکز راهنمای AdSense بخشی در مورد بهترین روش ها برای قرار دادن تبلیغات دارد که از صاحبان سایت خواسته می شود آن را دنبال کنند.

با اینکه گوگل تایید می کند که AdSense یک عامل رتبه بندی نیست؛ اما نحوه استفاده از تبلیغات AdSense در یک صفحه می تواند منجر به رتبه بندی پایین تر شود، اما این در مورد همه تبلیغات صادق است.

Share this post :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *