با شنیدن عنوان “وبمستر” یاد چی می افتید؟به نظرتون این یک کلمه عجیب و غریبه؟ یا اینکه شبیه یک بازی کامپیوتریه؟ خب بذارید خودم بگم. وبمستر عنوان شغلی بسیار مهمی است که در حوزه وسیعی از مشاغل فناوری کاربرد دارد. اگه براتون سواله که دقیقا کارش چیه و چجوری می تونه وارد دیجیتال مارکتینگ بشه با مدیرمارکت همراه باشید.

وبمسترها ابتدا برای مدیریت بسیاری از جنبه های مختلف یک وب سایت وارد حوزه فناوری شدند. اگرچه امروزه برخی از کارفرمایان هنوز به دنبال “مدیران وب سایت” هستند ، اما این شغل به عناوین مختلفی تبدیل شده است که نقش اصلی یکسانی را شامل می شود: یک حرفه ای که کارهای مختلف را برای نگهداری و بهینه سازی وب سایت انجام می دهد.

وبمستری

وبمستری چیست؟

تا چندی پیش وبسایت ها در اینترنت دچار آشفتگی و بی نظمی بودند. بعد از آن وب سایت ها در مشاغل و تجارت های گوناگون، با توجه به موتورهای جست و جو دچار تغییراتی شدند. این کار به کمک وبمسترها اتفاق افتاد. مدیران وب سایت همه جنبه های توسعه ، طراحی و نگهداری وب سایت را برعهده گرفتند.

امروزه ، شرکت ها می خواهند حضور آنها به شکل آنلاین کاربردی ، جذاب و به راحتی توسط جستجوگران در اینترنت پیدا شود. برای موفق شدن در این حوزه وبسایت ها باید سریع بارگیری شوند و یا اینکه برای دستگاه های تلفن همراه سازگار باشند.

وب سایت ها یک بستر غول پیکر برای بازاریابی هستند ، به این معنی که شرکت ها و متخصصان باید به طور مداوم وب سایت های خود را نگهداری ، به روز کنند و بهبود دهند. با توجه به پیچیدگی روزافزون وب سایت های مدرن ، این رویکرد و عنوان شغلی همه جانبه کمتر رایج شده است زیرا این وظایف در بین نقش های مشخص تقسیم شده است. با این وجود همچنان وبمسترهای همه کاره ای هستند که هنوز به عنوان گزینه ای برای سازمان هایی که به دنبال استفاده حداکثری از حضور آنلاین خود هستند ، وجود دارد.

در واقع شرکت ها یک وب مستر را استخدام می کنند تا یا در وب سایت فعلی خود پیشرفت کند یا یک وب سایت جدید بسازد و نگهداری کند. اگر شما فقط مسئول ایجاد و مراقبت از وب سایت هستید ، ممکن است سایر نقشهای مرتبط با بازاریابی دیجیتال را نیز بر عهده بگیرید ، مانند راه اندازی خبرنامه های ایمیل یا صفحات فرود.

یک مدیر وب سایت می تواند همه موارد مربوط به یک وب سایت را پیگیری کند. آنها عملکرد آن را با توجه به موتورهای جستجو ، طراحی و بهینه می کنند. مدیران وب سایت حتی محتوا ، کمپین ها و تلاش های بازاریابی را پیگیری می کنند. علاوه بر این ، وبمستر در کارهای فناوری اطلاعات مانند راه اندازی و مدیریت سرور هم فعالیت دارد.

خدمات وبمستری

خدمات وبمستری چیست؟

مدیر وب سایت چه کارهایی انجام می دهد؟

یک وبمستر بخش زیادی از زمان خود را در قالب مدیر پروژه می گذراند. با تیم های توسعه و طراحان در انجام پروژه ها همکاری می کنم. همچنین عیب سایت را پیدا می کند و راه حل ها را جستجو می کند و حتی محتوا را در صورت نیاز ایجاد می کند.

کارهای روزانه یک مدیر وب سایت می تواند بسیار منعطف باشد. البته که تغییرات وب سایت و استراتژی های بازاریابی همان چیزی است که یک وبمستر بیشترین زمانش را صرف آن می کند. او هرروز همه افزونه های خود را به روز می کند و از به روز بودن امنیت سایت خود اطمینان حاصل می کند. بررسی SEO یکی از مهم ترین وظایف مدیران وبسایت است. همچنین گوگل سرچ کنسول، Google Analytics و نقشه های سایت از تخصص این اشخاص است.

خدمات وبمستری

چگونه یک وبمستر شویم؟ مدیران وب سایت به چه مهارتهایی نیاز دارند؟

مهارت های مورد نیاز را ببینیم.

وردپرس و HTML

وبمستر ها سهم خود را در توسعه وب انجام می دهند. در ابتدا باید HTML را بیاموزید و افزونه هایی را که می خواهید در صورت استفاده از وردپرس استفاده کنید یاد بگیرید. یافتن ابزارها ، سیستم عامل ها یا میانبرهایی که می تواند مسیر شما را راحت کند و به شما کمک می کند تا زمان خود را به جای کارهای تکراری و بیهوده در کارهای مهم تر صرف کنید.

طراحی گرافیکی

مدیران وب سایت نیز به خوبی طراحی وب انجام می دهند. یادگیری طراحی گرافیک کیفیت و سرعت کار شما را افزایش می دهد.

بهینه سازی فنی موتورهای جستجو (SEO)

سئو فنی برای مدیران وب سایت بسیار مهم است و درک اینکه چگونه گوگل وب سایت شما را رتبه بندی می کند و چه محتوایی ممکن از جریمه شود فقط با سئو امکان پذیر است.

اگر جنبه فنی سئو را درک می کنید ، می توانید چند جنبه را برای مشتریان خود توضیح دهید – و همچنین نتایج معنی داری را با وب سایت آنها ایجاد کنید.

نوشتن

از آنجا که بسیاری از مدیران وب سایت برای سازمان هایی کار می کنند که ممکن است کارکنان یا منابع لازم برای استخدام متخصصان تخصصی را نداشته باشند ، مهارت نوشتن نیز می تواند کمک بزرگی باشد.

استراتژی محتوا

داشتن یک ایده اساسی در مورد استراتژی محتوا برای وبمسترها حائز اهمیت است. مشتریان برای جنبه های بازاریابی باید به شما اعتماد کنند تا بتوانید در استراتژی محتوا به آنها مشاوره دهید.

شما باید بتوانید درخواست مشتریان را بفهمید و درباره آن تحقیق کنید تا بتوانید بازار هدف آنها را تشخیص دهید.


پس می توان گفت وبمستر حرفه ای است که می تواند انواع زیادی از نیازها را در یک وب سایت برآورده کند. این حرفه شامل مهارت فنی و همچنین تفکر خلاقانه است.

یکی از ارکان اساسی کار مدیر وب ، درک نحوه کد نویسی و طراحی وب سایت است – وظیفه ای که اغلب به توسعه دهندگان وب نسبت داده می شود. اگر به این فکر می کنید که در زمینه توسعه وب شروع به کار کنید ، ما شما را در این مسیر راهنمایی می کنیم.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *