اینماد چیست؟ درباره آن چقدر می دانید. برای دانستن این موضوع با مدیرمارکت همراه باشید. امروزه به دلیل افزایش تعداد کاربران، بیشتر خریدها از طریق اینترنت انجام می شود. به طوری که آینده تمامی کسب و کارها به دلیل مزایای فروش اینترنتی، در وب سایت ها و به صورت غیر حضوری و آنلاین پیش بینی می شود. اما زمانی که کاربران وارد وب‌سایت می‌شوند چگونه بدون شناخت قبلی، اعتماد کنند و برای خرید محصول یا خدمات خود مبلغی را واریز کنند؟ بنابراین وب سایت های فروشگاهی به نمادی نیاز دارند که اعتبار آن ها را نشان دهد و اعتماد کاربران را جلب کند. از این رو مرکز توسعه تجارت الکترونیک برای شرکت‌ها و وب سایت هایی که پای بند به ضوابط و مقررات هستند، اینماد یا نماد اعتماد الکترونیکی صادر می کند. این نماد تا حد زیادی اطمینان مشتریان را افزایش می دهد.

اینماد چیست؟

اینماد (E-Namad) یا نماد اعتماد الکترونیکی، یک نماد است که از طرف مرکز توسعه تجارت الکترونیک برای شرکت هایی که دارای قوانین و مقررات هستند و همچنین وب سایت هایی که کار فروش انجام می دهند، داده می شود. می توان گفت اینماد، تضمین کننده قانونی بودن فعالیت های یک وب سایت فروشگاهی است تا کاربران با خیال آسوده اقدام به خرید کنند. اینماد کاربران را خاطرجمع می کند که اطلاعات کارتشان از طریق این وب سایت به سرقت نمی رود.

چرا باید برای وب سایت خود اینماد بگیریم؟

برخی از افراد به دلیل نداشتن اعتماد، از فروشگاه های آنلاین خرید نمی کنند. بنابراین می توان گفت مهمترین مزیتی که اینماد دارد جلب رضایت کاربران است. چون این نماد توسط سازمان معتبر داده می شود و امکان پیگیری وجود دارد. همچنین با دریافت اینماد به دلیل گارانتی محصولات، برگشتن پذیر بودن پول، افزایش میزان امنیت خرید و محفوظ ماندن حریم شخصی کاربران، می توانیم اعتماد مشتریان را برای خرید خدمات و محصولاتمان جلب کنیم.

شرایط دریافت اینماد

برای دریافت اینماد وب سایت شما باید شرایط زیر را داشته باشد:

محصول فروشگاهی باشد

وب سایت شما باید دارای محصولاتی باشد که بتوان به صورت آنلاین آنها را خریداری کرد. یعنی مراحل خرید آنلاین شامل مشاهده‌ی محصول، انتخاب و خرید از طریق وب‌سایت شما انجام شود.

اطلاعات محصول ثبت شود

اطلاعات کامل محصول مانند نام محصول، قیمت و… باید در وب سایت ثبت شده باشد.

صاحب امتیاز دامنه

برای متقاضیان حقیقی برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی، باید درخواست نماد از طریق صاحب امتیاز دامنه ارسال شود. همچنین این فرد باید 18 سال به بالا باشند. برای متقاضیان حقوقی، نام دامنه باید به نام شرکت یا یکی از اعضای هیئت مدیره باشد.

مراحل دریافت نماد اعتماد الکترونیکی سایت

برای دریافت اینماد نیاز به حضور در هیچ سازمانی نیست و تمامی مراحل دریافت از طریق وب سایت رسمی انجام می شود.

مرحله یک: ثبت نام در سایت اینماد

وارد صفحه‌ی سایت اینماد به نشانی https://reg.enamad.ir شوید. مانند تصویر زیر روی لینک ثبت نام و دریافت اینماد کلیک کنید.

ثبت نام در سایت اینماد

سپس روی لینک آیا در سامانه حساب کاربری ندارید؟ ایجاد حساب کاربری کلیک کنید. تا فرم ثبت نام را مشابه تصویر زیر مشاهده کنید.

ایجاد حساب کاربری در سامانه اینماد

یک پیام به ایمیل ثبت شده ارسال می شود. برای تایید باید ایمیل را باز کنید و بر روی لینک فعالسازی ارسال شده کلیک کنید. سپس می‌توانید با نام کاربری و رمز عبوری که انتخاب کرده‌ بودید وارد شوید.

تکمیل مرحله اول ثبت نام در سایت اینماد

مرحله دوم: تکمیل اطلاعات در پنل کاربری

مرحله سوم: افزودن کسب وکار

در این مرحله باید اطلاعات کسب و کار خود را وارد کنید.نام فارسی و انگلیسی شرکت، دامنه، نوع فعالیت، شماره تلفن، آدرس و ثبت آدرس روی نقشه کامل کنید. این بخش را با دقت تکمیل کنید چون در صورت مغایرت با هویت واقعی شرکت گاهی منجر به شکایت می شود.

مرحله چهارم: تکمیل اطلاعات کسب‌وکار و ارسال به کارشناس

وارد کسب وکار- مدیریت کسب وکار شوید سپس گزینه‌ها را یکی یکی تکمیل کنید.پس از تکمیل فرم‌های بخش لیست خدمات و مجوزها، تکمیل فرم نظر سنجی، احراز اطلاعات کسب‌ و کار اطلاعات برای کارشناس ارسال می شود. بهتر است پس از ارسال روی دکمه چک لیست الزامات کلیک کرده و تمام موارد خواسته شده را در وب‌سایت خود پیاده سازی کنید.پس از این مرحله باید منتظر تایید کارشناس برای تایید نماد الکترونیکی ماند.

در صورت تایید کارشناس در همین بخش گزینه‌ی تعهدنامه ظاهر می‌شود که بعد از تعهد و پرداخت مبلغ اینماد (حدود ۱۸۰ هزارتومان) می‌توانید گزینه‌ی “دریافت کد نماد” را انتخاب کنید و کد نماد را در صفحه اول سایت به نمایش بگذارید.

چند نوع اینماد وجود دارد؟

صاحبان کسب و کار می توانند دو نوع اینماد تک ستاره و دوستاره دریافت کنند:

اینماد تک ستاره

بیشتر شرکت ها و وب سایت های فروشگاهی که فاقد گواهینامه ssl هستند، حالت تک ستاره را دریافت می کنند. این گواهی بعد از بررسی مدارک ارسالی به آن ها داده می شود.

اینماد دوستاره

وب سایت های فروشگاهی که  گواهینامه ssl  دارند، حالت دو ستاره را دریافت می کنند.

انواع اینماد، اینماد تک ستاره- اینماد دو ستاره

مدت زمان اعتبار اینماد چقدر است؟

این گواهی به صورت دائمی صادر نمی شود و از زمانی که دریافت می شود تا 2 سال اعتبار دارد. وب سایت ها و شرکت هایی که این نماد را دارند باید قبل تمام شدن اعتبار آن به سایت مراجعه کنند و آن را تمدید کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *