Call to Action چیست؟

آنچه در این مقاله می خوانید

Call to Action چیست؟

به تمام دفعاتی که در زندگی خود ثبت نام کرده اید فکر کنید. هر یک از این ثبت نام ها احتمالاً نتیجه یک call to action موثر است. به این فکر کنید: اگر طراحی CTA شما را مجذوب خود نکرده بودید و یا در مراحل ثبت نام خود به خوبی راهنمایی نمی شدید، احتمالاً تعداد برنامه ها و وب سایت های بسیار کمتری را نسبت به الان استفاده می کردید.

این واقعاً مهم است که با استفاده از CTA استراتژیک بازدید کنندگان خود را در طول سفر راهنمایی کنید.

اما آیا می‌دانید که call to action چیست؟در این مطلب قصد داریم بررسی کنیم که Call To Action چیست و چگونه طراحی می‌شود.

Call to Action چیست؟

فراخوان عمل یا CTA (مخفف Call To Action)، یک دستور نوشتاری است که در فعالیت‌های بازاریابی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این کار به تشویق بازدیدکنندگان وب سایت کمک می‌کند تا اقدام مورد نظر را انجام دهند. فراخوانی برای عمل می‌تواند اشکال مختلفی مانند لینک متنی، دکمه و متن ساده بدون لینک داشته باشد.

“اکنون خرید کن” یا “همین الان دانلود کن” نمونه های معمولی هستند. اما CTA می تواند طولانی تر نیز نوشته شود، مانند “امروز مشترک شوید تا هرگز پستی را از دست ندهید”.

Call to Action چه کاربردی دارد؟

مهمترین هدف سایت برای طراحی Call to Action این است که بتواند مخاطبان بیشتری جذب کند که ضمن تعامل با سایت، در نهایت اقدام مورد نظر ما را انجام دهند. فراخوان عمل یک عنصر کلیدی در طراحی وب سایت است و پایه و اساس کل فرآیند بازاریابی است. فراخوان عمل یک راهنما است که کاربران را به استفاده از محتوا برای رفتن به گام های بعدی دعوت می کند. بدون CTA مشخص ، کاربران نمی تواند از مراحل بعدی آگاه شوند و بدون اینکه اقدام مورد نظر را انجام دهد سایت را ترک می کند. در واقع با فراخوان عمل، اقدامات لازم برای تحقق اهدافی که برای مشتریان خود در ذهن دارید را مشخص می‌کنید. مثلا شما یک وبلاگ دارید و مقالات زیادی برای خوانندگان قرار داده اید. باید انتهای هر نوشته خود یک CTA داشته باشید و از خوانندگان بخواهید مقالات بیشتری را بخوانند. در واقع شما از طریق این روش‌ها می توانید آنها را به سمت خرید و یا استفاده از خدمات‌ خود ترغیب کنید. برخی کاربردهای دکمه‌های فراخوان عمل در وبسایت‌ها عبارت‌اند از: افزایش اعضای خبرنامه ایمیل، افزایش فروش، افزایش ثبت‌نام‌، تشویق کاربران به شرکت در یک مسابقه یا نظرسنجی، بالابردن ترافیک سایت و … .

Call to Action چه کاربردی دارد؟

چگونه Call to Action بنویسیم؟

قبل از نوشتن فراخوان عمل، هدفی را که می خواهید به آن برسید را تعیین کنید:

آیا می خواهید مخاطبان را افزایش دهید؟

افزایش فروش؟

خوانندگان را به قسمت های دیگری از محتوای هدایت کنید؟

زمانی که فهمیدید می خواهید چه کاری انجام دهید، می توانید به چگونگی انجام آن فکر کنید.

  • بهترین فراخوان عمل عبارات های کوتاه هستند و از فعل های قوی استفاده می کنند.

آنها مستقیماً با کاربر صحبت می کنند. به جای کلمات فراخوان به عمل ضعیف مانند “اینجا کلیک کنید” ، برای اقدام از کلمات خاص تری استفاده می کند که مستقیماً با نتیجه مطلوب صحبت می کنند: “بهترین زندگی خود را کشف کنید”، “به انجمن ما بپوندید”.

  • حس فوریت و اضطرار ایجاد کنید

مردم دوست ندارند فرصت‌ها را از دست بدهند؛ مثلا شما می توانید مخاطبان را به خرید دوره آموزشی دیجیتال مارکتینگ دعوت کنید که دیدن آن آنها را تا آخر سال به یک دیجیتا مارکتر حرفه ای می کند.

  • احساسات را تحریک کنید

اگر می خواهید در کاربران خود پاسخ احساسی ایجاد کنید ، CTA طولانی تر را انتخاب کنید. برای به دست آوردن تأثیر مورد نظر ، باید توصیف های بیشتری را در این مورد قرار دهید. به مثال های زیر توجه کنید:

از اعداد استفاده کنید: “حالا بخرید و ۵۰ درصد تخفیف بگیرید!

از صفت استفاده کنید: “خانه رویایی خود را با ما پیدا کنید!”

قول بدهید: “فقط در 6 هفته وزن کم کنید!”

  • از طراحی خوب غافل نشوید

از رنگ‌ها و طرح‌های مختلفی استفاده کنید تا ببینید که کدام‌یک بیشتر نظر مخاطب را به خود جلب می‌کند. رنگ و مهم‌تر از آن تضاد رنگ، یکی از قدرتمندترین ابزارهای جلب توجه افراد است.

  • به اندازه دکمه و متن توجه کنید

از آنجا که فراخوان عمل باید مهمترین نکته در صفحه باشد.اندازه متن باید آنقدر بزرگ باشد که دیده شود. اما باید توجه کنید دکمه CTA نباید خیلی بزرگ‌تر از محتوای صفحه و از طرفی نباید خیلی کوچک باشد.

چگونه Call to Action بنویسیم

انواع call to action دربازاریابی

  • دکمه ثبت نام

در این نوع CTA ، ممکن است از مخاطب برای ثبت نام در یک دوره آزمایشی رایگان ، یک دوره آنلاین ، یک رویداد یا حتی یک محصول نرم افزاری دعوت شود. همه اینها به متن CTA در یک تبلیغ یا وب سایت بستگی دارد.

  • دکمه به اشتراک گذاری مطالب

این CTA شخص را به خرید متعهد نمی کند. بلکه می خواهد محتوا در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته می‌شود. CTA “اشتراک” در وبلاگ های شرکت رایج است، که کسب و کار می خواهد خوانندگان را توسعه دهد.

  • دکمه عضویت

آیا یک انجمن آنلاین را مدیریت می کنید؟ آیا محصول شما بر اساس همکاری بین کاربران ساخته شده است؟ شما باید CTA “به ما بپیوندید” را در جایی از وب سایت خود قرار دهید.

  • دکمه مطالعه بیشتر

گاهی اوقات ، تنها چیزی که می خواهید این است که به مشتریان خود کمی اطلاعات بیشتری بدهید تا آنها برای خرید چیزی آماده شوند. این CTA برای همین است. همچنین در این سایت‌ها با کنجکاو کردن مخاطب برای پیگیری موضوع، باعث می‌شوید، او اقدام موردنظر شما را انجام دهد.

  • دکمه پرداخت یا خرید

فراخوان عمل خرید و پرداخت برای فروشگاه های اینترنتی بسیار مهم است. اما باید به این نکته توجه کرد که ممکن است مخاطب در سایت محصول شما نباشد، بنابراین ابتدا باید آنها را با دکمه CTA به خرید تشویق کرد.

  • و …

در آخر باید به این نکته توجه کرد که هیچ اطلاعاتی در مورد اینکه بدانیم تمامی سایت هایی که از CTA استفاده میکنند از نظر علمی همه موفق هستند یا خیر وجود ندارد. اگر قصد دارید این CTA ها را در سایت خود بکار گیرید، این نکته را به یاد داشته باشید که آیا برای مخاطبان شما مفید است یا خیر.

adespresso

hubspot

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *