طراحی سایت داینامیک

طراحی سایت داینامیک به نوعی طراحی سایت گفته میشود که در آن تمام نیازمندی های یک مشتری بررسی شده و بر اساس آن طرحی انعطاف پذیر طراحی میشود و صاحب وب سایت، خود میتواند بر اساس ضرورت و صلاح دید خود، محتویات سایتش را به صورت آنلاین تغییر دهد.
در این نمونه از طراحی وب، کنترل تمامی بخش های سایت در اختیار صاحب وب سایت است و وی بدون نیاز به تماس با طراح وب، خود شخصاً میتواند مطالب سایت خود را اضافه و کم کند. فعالیت هایی چون ایجاد صفحه، حذف صفحه، ویرایش محتویات هر صفحه و …

طراحی سایت داینامیک
ویژگی وبسایت داینامیک

ویژگی وبسایت های داینامیک

در طراحی وبسایت های داینامیک مدیر می تواند بوسیله پنل های مدیریتی تغییرات خود را در محتویات سایت اعمال نموده و یا محتویات جدیدی را در وب سایت ایجاد نماید. با این روش مدیران سایت ها، می توانند در هر زمان، اطلاعات موجود در صفحات را با استفاده از پنل های مدیریتی تغییر دهند و یا به روزرسانی کنند.

تفاوت سایت داینامیک و استاتیک در چیست؟

وب سایت استاتیک از چند صفحه html تشکیل شده است. این نوع وب سایت توسط برنامه نویس حرفه‌ای طراحی می‌شود. معمولاً سالی یکی دو بار مورد ویرایش قرار می‌گیرد. شاید بیشتر شبیه یک بروشور آنلاین به نظر بیاید. سرعت آن بالاست زیرا حجم کد بسیار پایینی دارد و سئوی وب سایت‌های استاتیک نیز از جهتی آسان‌تر است. ولی کاربران عادی از پس ویرایش آن بر نمی‌آیند به همین دلیل است که امروزه به نوعی درخواست چنین وبسایت هایی بسیار کم شده است.

تعریف وب سایت داینامیک یا پویا را شاید بشود به طور کلی گفت تمام وب سایت‌هایی که شما با آنها بیشتر کار می‌کنید؛ از نوع داینامیک یا پویا هستند. یعنی به عبارتی تمام سایت‌های خبری، آموزشی، فروشگاه‌های اینترنتی و … ارز نوع وب سایت‌های داینامیک هستند.

تفاوت سایت داینامیک و استاتیک

انواع ساخت وب سایت داینامیک

طراحی وب سایت داینامیک بصورت اختصاصی

طراحی وب سایت داینامیک بصورت اختصاصی

1

نوع نخست آن که بسیار گرانقیمت است، نوعی است که در آن که یک برنامه نویس حرفه‌ای از اولین کد تا آخرین کد را بنویسد. هزینه چنین طراحی بسته به سابقه برنامه نویس، نمونه کارها، شهر مورد نظر تغییر می‌کند.

زمانی که یک برنامه نویس سایتی را طراحی می‌کند، یک پنل مدیریت نیز برای وب سایت طراحی می‌کند. به این معنی که صاحب وب سایت به راحتی بتواند مطالب موجود در سایت را ویرایش و بروز رسانی کند.

طراحی وب سایت داینامیک با استفاده از CMS

2 نوع دوم استفاده از cms یا مدیریت محتوا می‌باشد. در واقع برنامه‌ای است که بدون نیاز به دانش برنامه نویسی می‌توان به ویرایش، تولید محتوا و غیره پرداخت. مدیریت محتواهای متفاوتی در بازار وجود دارند مانند جوملا، وردپرس، پرستاشاپ و … که محبوب‌ترین آنها وردپرس می‌باشد.

طراحی وب سایت داینامیک با استفاده از CMS

https://www.gsm.ir

طراحی سایت در وردپرس به دو نوع کلی تقسیم می‌شود:

طراحی سایت با قالب اختصاصی

طراحی سایت با قالب اختصاصی

1نوع اول آن استفاده از قالبهای آماده است، در این حالت برنامه نویسان حرفه‌ای قالب‌هایی را جهت انواع سایت‌های مختلف طراحی کردند. و با سادگی بیشتر می‌توان سایت های زیبایی طراحی کرد.

طراحی سایت با قالب عمومی

2نوع دوم آن به این شکل است که یک برنامه نویس قالب شما را ه صورت کاملاً اختصاصی طراحی کند. تفاوت طراحی اختصاصی قالب و قالب آماده در این است که قالب های آماده دارای ریکوئست (درخواست به سمت سرور) بالایی هستند. به این معنی که حجم کدهای به مراتب بالاتری برای ارضای نیازهای مختلف کاربران دارد. طراحان این مدل قالب ها برای اینکه تمامی نیاز کاربران احتمالی را پوشش دهند قالب را بصورت گسترده تری طراحی کرده اند.

طراحی سایت با قالب عمومی

مزایا و معایب وب سایت داینامیک

مزایا

+مدیریت سایت‌های داینامیک با داشتن کنترل پنل بسیار آسان است و تغییر و تحول در آن نیاز به دانش تخصصی برنامه نویسی ندارد. همچنین به شما این امکان را می دهد که وب سایت خود را گسترش دهید.

معایب

– از آنجا که حجم داده‌ها و کدها در سایت های داینامیک بالا است، نیازمند سروری با هزینه بالاتری می باشد. سروری که حجم و سی پی یو ای به مراتب بالاتری از سایت استاتیک نیاز دارد. امنیت وب سایت‌های داینامیک از سایت‌های استاتیک پایین‌تر است.

سئو سایت های داینامیک

سئو و بهینه سازی سایت داینامیک یک فرآیند همیشگی است که باید بر روی سایت بصورت مداوم انجام گردد تا از رقبا عقب نمانید و پیشرفت و رتبه بهتری در موتورهای جستجو بدست آورید. بهینه سازی سایت یک نقطه یا مرحله نیست و اتمام ندارد و باید نظارت و آموزش‌های لازم به تیم جهت نگهداری سایت و سئو و بهینه سازی بهتر وب سایت داده شود که روند کار بهینه سازی متوقف نگردد. انجام تکنیک‌های سئو برای بالا نگه داشتن رتبه سایت در جستجوها، واجب و ضروری است.
سئو (Search Engine Optimization) SEO و بهینه سازی سایت باید از مرحله کدنویسی و طراحی سایت شروع گردد؛ زمان طراحی باید به فاکتورها و آیتم‌های سئو بسیار دقت کرد تا بتوان سایت بهینه‌ای برای موتور‌های جستجو طراحی نمود. اصول درست طراحی وب سایت بهینه شامل رعایت مواردی مانند انواع تگ‌ها، عنوان‌ها، کلمات کلیدی، توضیحات و … است.مجموعه مدیر مارکت با استفاده از دانش روز دنیا آماده همکاری با شما عزیزان می باشد.

سئو و بهینه سازی سایت

توصیه مدیرمارکت

!به هیچ وجه وب سایت خود را به صورت استاتیک طراحی ننمایید زیرا در آینده و در جهت توسعه وب سایت خود با مشکلات بسیاری مواجه خواهید شد و می توانید برای داشتن بیشترین امکانات با پایین ترین هزینه ممکن از سیستم های مدیریت محتوای رایگان نظیر جوملا و وردپرس استفاده نمایید. این سیستم های مدیریت همچنین قالب ها و امکانات جانبی فراوانی دارند و این امکان را به شما می دهند که حتی وب سایت خود را به صورت رایگان طراحی نمایید و برای راه اندازی وب سایت خود فقط هزینه مربوط به ثبت دامنه و اختصاص هاستینگ را پرداخت نمایید. جهت هر گونه مشاوره در زمینه راه اندازی سایت های اینترنتی با کارشناسان مدیرمارکت تماس حاصل فرمایید.

James - london, uk

[kk-star-ratings]

فرم درخواست مشاوره از کارشناسان مدیرمارکت

دریافت مشاوره درخصوص طراحی سایت داینامیک